Oyuncu Barış Atay serbest bırakıldı

Muğla Dalyan'da hakkında yakalama kararı çıkartıla oyuncu Barış Atay, serbest bırakıldı. İfade veren Atay'ın serbest bırakıldığı öğrenildi.

Haberler 15.06.2017 - 20:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mula Dalyanda hakknda yakalama karar çkartla oyuncu Bar Atay, serbest brakld. fade veren Atayn serbest brakld örenildi.

Sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Bar Atay, dün saat 22.00 sralarnda eiyle tatil için geldii Dalyanda kald otelde gözaltna alnd, Dalyan Jandarma Karakol Komutanlna götürüldü.

Atayn Yusuf Yerkele hakaret ettii gerekçesiyle hakknda açlan davada ifade vermeye gitmedii için yakalama karar çkarld, bu nedenle gözaltna alnd örenildi.

Yaklak 1 saat savcya ifade veren Bar Atay daha sonra serbest brakld.

Avukat Efkan Bolaç, Bar Atayn serbest brakldn Twitterdan Ortaca savclnda ifadesi alnan @barisatay serbest brakld. Ama tekmecinin tekmesi hala Soma sokaklarnda ifadeleriyle duyurdu.

Atay, adliye çk gazetecilere yapt açklamada, söylediklerinin arkasnda olduunu belirterek, gözalt kararna tepki gösterdi.

Dönemin Babakanlk Müaviri Yusuf Yerkel, Soma faciasnn ardndan bir maden içisini tekmelemi, görüntüler Türkiye gündemine oturmutu.

Bar Atay, 22 Kasm 2013te Redhack soruturmas kapsamnda polis tarafndan gözaltna alnm, 3 gün sonra serbest braklmt.

Almanyada dünyaya gelen Bar Atay, 2002 ylnda, Ak ve Gurur dizisindeki Kenan rolü ile ekran karsna çkt. Ancak, 2007-2011 yllar arasnda Hamdi Alkann Arka Sradakiler dizisindeki Saffet rolü ile daha çok tannd. Son olarak Hayat Devam Ediyor adl dizide Kürat rolünü canlandrd.

Ana Sayfaya Git