Özçekim sırasında Sur'dan düştü

DİYARBAKIR'ın Sur ilçesinde, tarihi Surlara çıkan İsmail Çelik (17), özçekim yaptığı sırada dengesini kaybederek surlardan aşağı düşüp yaralandı.

Haberler 18.03.2018 - 13:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann açl ve temel atma törenlerini yapt Melik Ahmet Caddesi, Turistik Caddesinin kesitii Urfakap ile postane binas arasnda kalan nönü Bulvarnda surlara çkan 5 gençten smail çelik, surlardan dütü. Dershane çk yemek yedikten sonra bir araya gelen 5 arkada Urfakap bölgesinden surlara çkarak burada gezinti yapt.

GEZ YAPARKEN DÜTÜLER

Anzele Park civarnda sur üzerinde öz çekim yapan 5 arkadatan biri olan smail çelik dengesini kaybederek, surlarn içindeki boluk ksma dütü. Sol bacandan yaralanan ve akcierinin zedelendii örenilen çelik, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla yaknlarndaki Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesine kaldrld. Burada ilk müdahalesi yaplan çelik, daha sonra Dicle Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesine sevkedildi. Salk durumunun ciddiyetini koruduu örenilen smail çelikin arkadalar, polise verdii ifadede, arkadalarnn fotoraf çekerken dengesini kaybederek dütüünü söyledii örenildi. Olayla ilgili balatlan soruturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git