Özdağ; sorun terör sorunu!

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Diyarbakır'da gazetecilerle bir araya geldi "Kürt sorunu yok bizim için. Biz sorunu net, sınırları belli ve terör sorunu olarak görüyoruz"

Haberler 25.09.2021 - 10:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Zafer Partisi Genel Bakan Ümit Özda, Kürt sorunu yok bizim için. Biz sorunu net, snrlar belli ve terör sorunu olarak görüyoruz. dedi.

Özda, Diyarbakrda bir kafede düzenlenen basn toplantsnda, Kürtleri sorun olarak deil karde olarak gördüklerini söyledi. Güneydoudaki sorunun doru tespit edilmesi gerektiini dile getiren Özda, Kürt sorunu yok bizim için. Biz sorunu net, snrlar belli ve terör sorunu olarak görüyoruz. Bunu bugün de böyle gördük, 1984te de böyle gördük, 1976da Apocular ilk kurulduu zaman da bunun bir terör sorunu olduunu gördük. diye konutu.

TERÖRLE MÜCADELE

Türkiyede terör ve terörle mücadele konusunda yllardan beri çalmalar yaptn söyleyen Özda, Terör sorununun da nasl alacan, PKK Neden Bitmedi Nasl Biter adl 450 sayfalk çalmada iç ve d unsurlaryla ortaya koydum. Zafer Partisi de imdi bir program sunuyor Türkiyeye. Bu programn ad Demir Güvercin. Bu Türkiyenin PKK terörüyle mücadele program. Demir Güvercin programn önümüzdeki süreçte bütün kamuoyuyla paylaacaz. Ama unu söyleyeyim biz teröre ve teröre taviz verene sfr tolerans ilkesiyle hareket ediyoruz. ifadelerini kulland.

SIINMACILARIN HAL

ktidara gelmeleri halinde Türkiyedeki bütün snmaclar ülkelerine göndereceklerini ifade eden Özda, öyle konutu:

Gaziantepte 700 bin, anlurfada 700 bin, Kiliste 130 bin, Hatayda 700 bin, Adanada 450 bin, Mersinde 450 bin Suriyeli var. Sadece bu hatta 3 milyon Suriyeli yayor. Nüfuslar da çok hzl artyor. Bu ne demek? Senin kardelerinin i bulamamas demek. Senin annenin sosyal yardm paylamas demek. Onlar dönecekler. 8 milyon kii döndüü zaman Türkiyede 1 milyon 300 bin kiiye i açlacak.

Özda, Onlar gidince kiralar düecek, temel gda maddelerinin fiyatlar düecek. Hastanede Suriyelinin arkasnda bekleyip ondan sonra da onun parasn ödemekten kurtulacaksn. çocuklarnz okullarda Suriyeliler dersini anlasn diye vakit kaybetmekten kurtulacak. Ondan sonra Türkiye artk AVM deil fabrika ina etmeye balayacak. deerlendirmesinde bulundu.

Ana Sayfaya Git