Park ve Sosyal tesis yapılacak

Yenişehir Belediyesinden yeni park ve sosyal tesis çalışmaları

Haberler 24.05.2021 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Yeniehir lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci göreve geldii günden bu yana yapm olduu baarl çalmalarla ilçenin çehresini deitirmeye devam ediyor.

PARK VE SOSYAL TESS

Yaanan pandemi sürecini frsata çeviren ve çalmalarn aralksz olarak devam ettiren Yeniehir Belediyesi, vatandalarn aileleriyle birlikte nezih bir ortamda vakit geçirmelerini salayacak olan Ahi Evran Park Projesini tüm hzyla sürdürüyor. Proje kapsamnda 8 bin metrekare üzerine yaplmas planlanan Hanm Evi, Gençlik Evi, Yallar Kraathanesi, Engelsiz Yaam Merkezi, çocuk oyun alanlar, Diyarbakr iklimine uygun aaçlarla yeillendirme çalmalar, oturma alanlar ile Yeniehirli vatandalarn nefes almasn salayacak. Proje ile Yeniehirli vatandalarn aileleri ile birlikte güzel vakit geçirmelerinin yan sra kentin görsel görünümünü de güzelletirilmi olacak.

KAYMAKAM BEKç

Ahi Evran Park Projesini yakinen ve sahada takip eden Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci balatlan çalmalarn bir an önce tamamlanmas için Yeniehir Belediyesinin tüm imkanlarn seferber ettiini söyledi. Kaymakam Beikci, Yeniehirli vatandalarmzn aileleriyle birlikte nezih bir ortamda nefes almalarn salayacak bu proje ile kentimiz daha da güzelleecek. Kentimizin örnek bir kent olmas için çalmalarmza tüm hzyla devam edeceiz. Yeniehirli vatandalarmz her eyin en güzeline layk. Biz de bu minvalde elimizden gelenin fazlasn yapmaya devam edeceiz. Parkn içerisinde farkl gruplara yönelik tasarladmz sosyal tesislerimizle her ya grubuna yönelik önemli çalmalara bu mekanlarda imza atacaz dedi.

Ana Sayfaya Git