Parklar Geliyor

Şırnak'ın Cizre Belediyesince 22 bin metrekarelik alanda yapımına başlanan çocuk oyun, yürüyüş ve spor alanlarının da bulunduğu park tamamlanma aşamasına geldi.

Haberler 26.11.2016 - 10:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirmenin yapld rnakn Cizre Belediyesince yapmna balanan çocuk oyun, yürüyü ve spor alanlarnn da bulunduu park tamamlanmak üzere.

Yaplan görevlendirmenin ardndan ilçede vatandalarn özlemle bekledii belediye hizmetlerine kavumas için balatlan çalmalar sürüyor.

Cizre Belediye Bakan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Ahmet Adanur tarafndan ilçeye yeil alan kazandrmak ve vatandalarn dinlenebilecei parklarn yapm için çalmalara hz verildi.

22 BN METREKARELK ALAN

Bu kapsamda Sur Mahallesinde 22 bin metrekarelik yerde çocuk oyun, yürüyü, spor ve araç park alanlarnn da bulunduu modern bir park yapm için balatlan çalmalarda sona gelindi.

Kaymakam Adanur yapt açklamada, ilçedeki yeil alan eksikliini gidermek ve ilçeye yeni görünüm kazandrmak için Cizrenin dört bir yannda çalmalarn devam ettiini belirtti.

Sur Mahallesindeki çalmalarn tamamlanarak parkn hizmete sunulmas halinde Cizre halknn yeni ve modern bir parka kavuacan dile getiren Adanur, 22 dönüm alan üzerinde inas devam eden park çalmasnda basketbol ve voleybol sahas, çocuk park, fitness aletleri, mescit ve 5 bin 500 metrekare yürüme parkurunun yan sra 12 bin metrekarelik yeil alan ile 575 bitki çeidi yer alacak. Park modern bir görünümde olacak. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git