Pençe harekatında 5 şehit

Bakan Soylu, Pençe-Yıldırım Harekatında, teröristlerin saldırısı sonucu, Kahraman Askerimiz Remzi Nişan ile Kahraman Güvenlik Korucularımız; Bülent Vermez, Kemal İmece, Avdi Demir, Veysi Sebik Şehit düştüler.

Haberler 26.07.2022 - 01:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Pençe-Yıldırım Harekat bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısında, Piyade Uzman çavuş Remzi Nişanın şehit olduğu bildirildi.

NİŞAN ŞEHİT OLDU

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, 25 Temmuzda Pençe-Yıldırım Harekat bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu Nişanın şehit olduğu belirtildi. Açıklamada, Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allahtan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz. ifadesi kullanıldı.

MERSİNE ACI HABER

Burada. Nişanın, Mersinin Erdemli ilçesindeki ailesine şehadet haberi ulaştırıldı.

Kaymakam Avni Kula ve İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Erhan Erdoğan, şehadet haberini çeşmeli Mahallesinde yaşayan baba Halis Nişana bildirdi.

Haberin ardından evin önüne taziye çadırı kuruldu, çevreye de Türk bayrakları asıldı.

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu da ziyaret ettiği şehit babasına başsağlığı diledi.

Evli olduğu öğrenilen Nişanın cenazesinin, bugün Yenişehir ilçesindeki Muğdat Camisinde düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

BAKAN SOYLU: GÜVENLİK KORUCULARIMIZ ŞEHİT OLDU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Pençe-Yıldırım Harekatında, teröristlerin saldırısı sonucu ayrıca 4 güvenlik korucusunun da şehit olduğunu duyurdu. Bakan Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Pençe-Yıldırım Harekatında, teröristlerin saldırısı sonucu, kahraman askerimiz Remzi Nişan ile kahraman güvenlik korucularımız Bülent Vermez, Kemal İmece, Avdi Demir, Veysi Sebik Şehit düştüler. Şehitlerimize Allahtan rahmet; aileleri ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git