Peygamber Sevdalılarından ‘Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama’ etkinlikleri

Peygamber Sevdalıları Platformu Nisan ayında ‘Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama’ etkinlikleri adı altında 30 merkezde etkinlik yapılacağını açıkladı.

Haberler 18.03.2018 - 13:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Peygamber Sevdallar Platformu Genel Sekreterlii, platformun Nisan ay etkinlikleri ile ilgili olarak açklamalarda bulundu.

Nisan aynda Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaama ad altnda 30 merkezde etkinlik yaplacan belirten Peygamber Sevdallar Platformu Genel Sekreteri Cemil Cahit Ünsal, Peygamber Sevdallar Platformu olarak her yl geleneksel hale getirdiimiz ve Türkiyenin dört bir tarafnda, Nisan aynda, yüzlerce merkezde Kutlu Doum etkinlikleri düzenliyorduk. Bu yl ise Kutlu Doum etkinliklerini, geçen Kasm aynda yine Türkiyenin dört bir tarafnda birçok il, ilçe ve köylerde olmak üzere yüzlerce merkezde Mevlid-i Nebi ad altnda, Peygamber Efendimiz (Aleyhi ve Selam)in veladetine yakr düzenledik. dedi.

Türkiye geneli yaklak 30 ilde bu etkinlikleri düzenleyeceiz

Peygamber Sevdallar Platformu olarak bu yl da Nisan aynda Peygamber Efendimizi anmaya ve anlatmaya devam edeceiz. diyen Ünsal, Bu çerçevede Platformu olarak; Türkiye geneli yaklak 30 ilde etkinlikler düzenleyeceiz. Bu etkinliklerimizi, Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaama ad altnda düzenleyeceiz. bilgisini verdi.

Halkmz bu tür etkinlikleri sahiplenmeye davet ediyorum

stanbul, Diyarbakr, Batman, anlurfa, Gaziantep, Van, Bingöl, Elz gibi büyük iller bata olmak üzere yaklak olarak 30 ilde bu etkinliklerin düzenleneceini belirten Ünsal, açklamasn öyle bitirdi:

Yine Nisan aynda Salavat Seferberlii düzenleyeceiz. Ayrca, bu etkinliklerimizde Peygamber Efendimiz (Aleyhi ve selam) anlama ve sünnetini yaama ile ilgili konumalar yaplacak, iir dinletisi, mevlitler okunacak. Peygamber Efendimiz ile ilgili ilahiler seslendirilecek. imdiden hayrl olmasn Cenab Allahtan diliyorum ve bütün halkmz bu tür etkinlikleri sahiplenmeye davet ediyorum

Ana Sayfaya Git