PKK'nın en kritik bölgesinin sorumlusu öldürüldü

PKK'nın en yoğuştuğu Çemçe Sözde sorumlusu öldürüldü

Haberler 26.11.2016 - 18:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Karsn Kazman ilçesindeki çemçe bölgesinde, örgütün sözde çemçe sorumlusu Yakup Söylemez devam eden operasyonlarda öldürüldü.

Erzurumun Karayaz ilçesinde etkisiz hale getirilen 2 teröristten Doan kod adl Yakup Söylemezin, terör örgütünün, Türkiyede terör açsndan en kritik noktalardan biri olarak gösterilen Karstaki sözde çemçe bölgesinin yeni sorumlusu olduu ortaya çkt.

l Emniyet Müdürlüü Özel Harekat ile Terörle Mücadele ubeleri ekiplerince, 6 gün önce, jandarmann da desteiyle Karayaz ilçesi krsalndaki Elmal Dere bölgesinde PKKl teröristlere yönelik gerçekletirilen operasyonda, 2 teröristin etkisiz hale getirilmesinin ardndan balatlan aratrmalar devam ediyor.

Aratrmalarda söz konusu örgüt mensuplarndan Doan kod adl Yakup Söylemez ile Serhat kod adl Hakan Mahçupun çileri Bakanlnn ödül yönetmelii kapsamnda aranan teröristler listesinde gri kategoride yer aldklar saptand.

Güvenlik güçlerince derinletirilen aratrmalar sonucu Söylemez ve Mahçup ile ilgili yeni bilgilere ulald.

EN KRTK NOKTALARDAN BR

Herhangi bir terör saldrsna karp karmadklar aratrlan teröristlerden Söylemezin, terör örgütü PKKl teröristlerin younlat ve terör açsndan en kritik noktalardan biri olarak gösterilen Karsn Kazman ilçesindeki çemçe bölgesinde, örgütün sözde çemçe sorumlusu olduu anlald.

Ana Sayfaya Git