PKK yol kesip araç yaktı! Sürücü hala kayıp

Son dakika gelen haberlere göre, PKK Tunceli'de yool kesip araçları ateşe verdiği öğrenildi. Tuncelipülümür'de yol kesen PKK'lılar, bir sürücüyü araçtan çıkarıp, aracı da ateşe verdiler. Aracın sürücünün de kayıp olduğu öğrenildi.

Haberler 17.06.2017 - 15:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Son dakika gelen haberlere göre, PKK Tuncelide yool kesip araçlar atee verdii örenildi. Tuncelipülümürde yol kesen PKKllar, bir sürücüyü araçtan çkarp, arac da atee verdiler. Aracn sürücünün de kayp olduu örenildi.

Tunceli Valiliinden yaplan açklamada, dün 17.00 sralarnda 156 jandarma hattna Tunceli-Pülümür karayolunun 46. kilometresinde bir aracn yand ve içinde kimsenin olmad yönünde ihbar geldii bildirildi.

l Jandarma Komutanlnca yaplan incelemede yanan binek aracn anlurfann Siverek ilçesinde öretmenlik yapan kiiye ait olduunun tespit edildii belirtilen açklamada, u bilgilere yer verildi:

hbarn ardndan olay yerine itfaiye ekipleri yönlendirilmi, itfaiye ekiplerinin olay yerine ulamasyla araçtaki yangn söndürülmü, ilk incelemelerde araç sürücüsünün olay yerinde olmad, aracn anahtarnn üzerinde olduu ve aracn tamamen yanarak kullanlamaz hale geldii anlalmtr. Pülümür ilçesine çekilerek araç üzerinde yaplan inceleme neticesinde araç üzerinde çok sayda mermi deliinin olduu, araç içinde ve çevresinde herhangi bir kan izinin olmad tespit edilmitir.

Kayp araç sürücüsünün bulunmas için bölgeye HA ve Tunceli l Jandarma Komutanlna bal birlikler gönderilmitir. Bölgede arama faaliyetleri devam etmektedir.

Kaynak:AA

Ana Sayfaya Git