PKK'nın sözde köy komisyonuna baskın! Çok sayıda gözaltı

Muş Malazgirt ilçesinde PKK'ya son dakika baskın yapıldı. PKK sözde köy komisyonuna düzenlenen operasyonda çok sayıda kişinin gözaltına alındığı açıklandı. Muş Valiliği'nden konu ile alakalı açıklama yapıldı.

Haberler 06.08.2017 - 00:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mu Malazgirt ilçesinde PKKya son dakika baskn yapld. PKK sözde köy komisyonuna düzenlenen operasyonda çok sayda kiinin gözaltna alnd açkland. Mu Valiliinden konu ile alakal açklama yapld.

Valilikten yaplan yazl açklamada, l Jandarma Komutanl ekipleri tarafndan Malazgirt ilçesine bal Boyçapkn köyünde PKK/KCK terör örgütünün sözde köy komisyonuna yönelik operasyon yapld belirtildi. Sözde köy komisyonuna üye olan ahslar ve terör örgütüne yardm ve yataklk yapt deerlendirilen 16 ahsn adreslerinde operasyon yapldnn belirtildii açklamada, 05 Austos 2017 günü tespit edilen 16 üphelinin adresinde e zamanl arama gerçekletirilmitir. Yaplan aramada, bir adet kalanikof tüfek ve 6 adet kalanikof tüfek arjörü, bir adet G-1 piyade tüfei ve bir adet G-1 tüfek arjörü, bir adet tabanca ve 3 adet tabanca arjörü, 646 adet kalanikof fiei, 111 adet 9 mm tabanca fiei, 15 adet 7.65 mm tabanca fiei, 3 adet av tüfei, 196 kök dii Hint keneviri ele geçirilmitir. Tespit edilen 16 ahsn da adli ilemleri devam etmektedir. Halkmzn huzur ve güvenlii için ilimiz genelinde terörle mücadele kapsamndaki operasyonlarmza kararllkla devam edilecektir ifadeleri kullanld.

Ana Sayfaya Git