Polis İzin Vermedi

Batman'da, HDP il Eş Başkanı Nizamettin Toğuç'un gözaltına alınmasını protesto etmek için basın açıklaması yapmak isteyen partililere polis izin vermedi. HDP'li grup basın açıklaması yapmakta ısrar edince polis, biber gazı ve copla müdahale etti. Polise direnen HDP'nin diğer il eş bakanı Berivan Helin Işık da gözaltına alındı.

Haberler 08.10.2018 - 00:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmanda, HDP il E Bakan Nizamettin Touçun gözaltna alnmasn protesto etmek için basn açklamas yapmak isteyen partililere polis izin vermedi. HDPli grup basn açklamas yapmakta srar edince polis, biber gaz ve copla müdahale etti. Polise direnen HDPnin dier il e bakan Berivan Helin Ik da gözaltna alnd.

POLS MÜDAHALES

DEP eski milletvekili ve Batman HDP il e Bakan Nizamettin Touçun önceki gün, yürütülen terör soruturmas kapsamnda gözaltna alnmasn protesto etmek isteyen HDP il tekilat, parti binas önünde basn açklamas yapmak istedi. Ancak polis, açklamaya izin verilmeyeceini belirtti. HDP Batman Milletvekili Necdet pekyüz, basn açklamas için polislerle müzakere ederken, tartmalar yaand. Grup, srar edip, açklama yapmaya balaynca polis, biber gaz ve copla müdahale etti. Polise direnen HDP l E Bakan Berivan Helin Ik gözaltna alnd. Polis ekipleri, HDP il binasnn önünde önlem ald.

Ana Sayfaya Git