Polise sürpriz kutlama!

Belediyeden yapılan "olumsuzluk" ihbarı üzerine bölgeye giden polislere sürpriz kutlama Midyat Belediyesi Özel Kalem Müdürü Halil Polat "Şehit polislerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan polislerimize de sağlık, sıhhat diliyoruz"

Haberler 12.04.2021 - 09:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardinin Midyat Belediyesi, olumsuzluk ihbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekiplerine pastayla sürpriz kutlama yapt.

Midyat Belediyesi Özel Kalem Müdürü Halil Polat, 155 Polis mdat arayarak Yeni Mahalle Cumhuriyet Bulvarndaki belediye binas önünde olumsuzluk yaand ihbarnda bulundu.

Kendileri için planlanan kutlamadan habersiz, belirtilen adrese giden ekipler, sürprizle karlat. Polat, ksa sürede olay yerine sevk edilen ekiplere kavga olmadn, Türk Polis Tekilatnn 176nc kurulu yl dönümünü kutlamak için bir ihbarda bulunduklarn söyledi.

POLSLERE SÜRPRZ KUTLAMA

Polis ekipleri daha sonra Polat ve belediye personeli ile kendileri için hazrlanan pastay kesti. Polis memurlarndan Cengiz Filiz, Türk Polis Tekilatnn 176nc kurulu yl dönümünü kutladn belirterek çok güzel bir sürpriz yaptnz bize. Gerçekten bizleri çok duygulandrdnz. çok mutlu olduk. Allah hepinizi mutlu etsin inallah. dedi.

Polat da Belediye Bakan Veysi ahinin talimat ile polislere sürpriz yapmak istediklerini ifade ederek onlar çiçek ve pastayla karladklarn aktard. ehit polislerimizi rahmetle anyor, hayattaki polislerimize de salk, shhat diliyoruz. diyen Polat, tüm tekilatn bu anlaml gününü kutladklarn belirtti.

Polat ve belediye personeli daha sonra ilçenin giri ve çkndaki uygulama noktalarnda görevli polisleri ziyaret edip onlara pasta ikram etti.

Ana Sayfaya Git