Polisler doğurttu

Hamile kadın hastaneye yetişemeyince uygulama noktasında kadın polisin yardımıyla doğum yaptı

Haberler 21.08.2020 - 00:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adanada, sancsnn balamas üzerine otomobille hastaneye götürülen hamileye, yardm istedikleri uygulama noktasndaki kadn polis doum yaptrd.

Merkez Yüreir ilçesi Solakl Mahallesinde yaayan 9 aylk hamile Hüsne Aslan, sancsnn balamas üzerine einin kardei Selim Aslan ile hastaneye gitmek için otomobille yola çkt.

Selim Aslan, yengesinin sancsnn artmas üzerine Adana-Karata kara yolundaki uygulama noktasnda durarak polisten 112 Acil Servis ekibi çarmas için yardm istedi.

Uygulama noktasnda görevli polis memuru Demet çubukçu, salk ekiplerinin beklendii srada sancs ilerleyen Aslana otomobilde doum yaptrd.

Hüsne Aslan ve dünyaya gelen kz bebei, salk ekiplerince Marsa Kadn Hastalklar ve Doum Hastanesine götürüldü.

Öte yandan, Selim Aslann otomobiliyle uygulama noktasna gelmesi ve polisten yardm istemesi güvenlik kamerasna da yansd. Görüntülerde, polis memuru Demet çubukçunun 112 Acil Servis ekiplerini aramas ve daha sonra Hüsne Aslann doumuna yardm etmek için otomobile gitmesi yer alyor.

BEBEE, KADIN POLSN SM VERLD

Hüsne Aslan, Marsa Kadn Hastalklar ve Doum Hastanesindeki tedavisinin ardndan, dünyaya gelen bebei ve einin kardei Selim Aslan ile beraber doumuna yardmc olan polis memuru Demet çubukçuyu ziyarete gitti.

çubukçu burada, dünyaya gelen çocuu kucana alarak sevdi, annesi ve amcasyla sohbet etti.

Anne Aslan, dünyaya getirdii kz çocuuna polis memuru Demet çubukçunun ismini verdiini söyledi.

Selim Aslan da uygulama noktasnda görev yapan çubukçu ve meslektalarna tatl ikram etti.

MUTLUYUM, GÜZEL BR DUYGU

Polis memuru çubukçu, gazetecilere yapt açklamada, çok mutlu ve gururlu olduunu söyledi.

Görev yaptklar srada bir kiinin uygulama noktasna gelerek yardm istediini anlatan çubukçu, öyle konutu:

Beyefendi uygulama noktasna geldi, araçta doum yapmak üzere bir kadn olduunu söyledi. Ambulansn geldii srada doum balamt. Doumu gerçekletirdik, bebek dünyaya geldi. Hepimiz çok mutlu olduk. Bebek ilk doduunda alamyordu. Kalçasna vurunca alamaya balad, her eyin normal olduunu anladk. Belki annelik, belki kadnlk duygusuyla m hareket ettim bilemiyorum ama onu yapmam gerekiyordu. Buna inandm ve doum gerçekleti.

çubukçu, bebee isminin verilmesiyle ilgili, Mutluyum, güzel bir duygu. nsan gurur duyuyor. Böyle bir olaya ahit olmak da onu verici. Polis her zamanki gibi her eye yetiebiliyor. dedi.

Amca Selim Aslan da hastaneye gittikleri srada yardm için durduklar uygulama noktasnda doumun gerçekletiini belirterek, Bize yardmc oldular, çok teekkür ederiz. Bu mutlu anmz beraber paylamak istedik. Onun için tekrar uygulama noktasna geldik, tatl ikramnda bulunduk. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git