Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'nun ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı

Önceki gün İstanbul Beşiktaş'taki evinde ölü bulunan psikolog ve yazar Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'nun ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında evin çevresindeki güvenlik kamera kayıtları incelenecek. Olay yerindeki ilk incelemede eve gelen temizlik görevlisinin Cüceloğlu'nu yerde yüzüstü gördüğü tespit edildi.

Haberler 18.02.2021 - 00:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbul Cumhuriyet Basavcl, 83 yandaki psikolog ve yazar Prof. Dr. Doan Cücelolunun dün öle saatlerinde Beikta Akatlardaki evinde hayatn kaybetmesine ilikin soruturma balatt.

Soruturma kapsamnda Doan Cücelolunun ei Yldz Cücelolunun evden ayrldn ifade ettii 13.30 ila temizlik görevlisinin eve geldii 14.00 arasndaki zaman diliminde, evi gösteren güvenlik kamera kaytlarnn incelenecei örenildi.

Olay yerinde yaplan ilk incelemelerde saat 14.00 sralarnda eve gelen temizlik görevlisi M.ç.nin Cücelolunu yerde yüzüstü gördüü, eve gelen ekipler ve cumhuriyet savcsnn Cücelolunun srtüstü vaziyette ve üzerinde çaraf örtülmü ekilde bulduklar belirtildi.

Doan Cücelolunun bir gözünün altnda dümeye bal olduu deerlendirilen bir iz olduu belirtildi.

ENN LK FADES

Olay yerinde alnan ilk ifadelerde ise Cücelolunun ei Yldz Cücelolunun, saat 13.30da evden çktn, bilinen bir rahatszl olmayan einin 2 yl önce kalp ameliyat geçirdiini anlatarak, temizlik görevlisine de güvendiklerini söyledii örenildi.

BUGÜN TOPRAA VERLECEK

Prof. Dr. Doan Cücelolu için bugün Afet Yolal Camisinde öle vakti cenaze namaz klnacak. Cücelolu daha sonra Aiyan Mezarlnda topraa verilecek.

Ana Sayfaya Git