Prof. Dr. Feriha Öz korona virüsünden öldü

Patoloji uzmanı Prof. Dr. Feriha Öz korona virüsü nedeniyle öldü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğretim üyesi Öz, emekli olduktan sonra Edirne'ye yerleşmişti.

Haberler 03.04.2020 - 00:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Korona virüsüne ilk yakalanan hekim Prof. Dr. Cemil Taçolunun ardndan tp dünyasndan bir üzücü haber daha geldi. Virüse yakalanan Cerrahpaa Tp Fakültesi öretim üyesi patoloji uzman Prof Dr. Feriha Öz vefat etti. Feriha Öz emekli olduktan sonra Edirnede yerlemiti.

Haberi, stanbul Üniversitesi Cerrahpaa Tp Fakültesi Dekan Prof. Dr. Sait Gönen sosyal medya hesabnda duyurdu. Ayn zamanda Cerrahpaa Tp Fakültesi Patoloji Anabilim Dal Öretim Üyesi Prof. Dr. Büge Özün kaynvalidesi olan Prof. Dr. Feriha Öz, 87 yandayd.

YAAMINI YTRD

Patoloji Dernekleri Federasyonu Bakan Prof. Dr. Kemal Bakr, Deerli meslektalarm, Tüm patoloji camiasna bilimsel yan ile katk sunmu, sosyal yanyla da hepimize dokunmu ve her zamanki güler yüzüyle bizlere moral vermi deerli hocamz Prof. Dr. Feriha Özü kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Allahtan rahmet diliyoruz. Tüm yaknlarna ve patoloji camiasna ba sal diliyoruz. Bizleri yetitiren hocamzn yolundan yürümeye devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git