PUHU TV Fi ikince sezon Çi 4. bölümünde yaşanacaklar yayımlandı

Geçtiğimiz sene çok meraklı bakışlar içinde başlayan dijital platform olan PUHU tv'de startını alan Fi ikinci sezon Çi olarak karşımıza çkmıştı.Fi 2.yeni sezon Çi 4. yeni bölümü bugün yayınlandı. İşte, Fİ Çİ 4.bölüm PUHU TV sayfası

Haberler 09.12.2017 - 16:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

PUHU TV Fi dizisinin 2. sezonu olan çi 4. bölüm fragman yaklak olarak iki haftadr merakla beklenmekteydi. Geçtiimiz sene çok merakl baklar içinde balayan dijital platform olan PUHU tvde startn alan Fi ikinci sezon çi olarak karmza çkmt. Sadece 13 bölümden ibaret olduu söylenen dizi bu sene de youn ilgiden sebepli devam etme karar ald ve karmza isim deiiklii olarak çkt. Geçtiimiz hafta yaynlanmayan çi 4. bölüm fragman son dakika olarak yaynland. Fi 2.yeni sezon çi 4. yeni bölümü bugün yaynland. te, F ç 4.bölüm PUHU TV sayfas

Yaynlanmaya balad ilk günden itibaren çok sevilerek takip edilen ve izlenme rekorlar 100 milyonu geçen Fi 2. sezon çide ayn rekora ulaarak izlenme rekorlarn dijital platformlar üzerinden krd. Türkiyede Ay Yapm tarafndan imzas atlan dizi PUHU tv ekranlarndan yüz milyonlara hitap etmekte.

Fi 2. sezon çi geçtiimiz hafta Cmartesi yaynlanmas gerekn bölümünün yaynlanmamas üzerine herkes merakl baklar ile dizinin yeni bölüm ne zaman diye aratrmaya balad. te son dakika sevindirici haber geldi ve Fi 2. sezon çi 4. bölüm fragman yaynland.

Merakla beklenen açklama öncesinde F ç resmi internet sayfasndan yapld. Fi çi Pi kitap üçlemesinden uyarlanan ve Serenay Sarkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Büra Develi ve Berrak Tüzünataç gibi isimlerin barollerini paylat Fi dizisinin ikinci yeni sezonu çi 4.bölüm ne zaman balayacak sorusunun akabinde fi yeni sezn çi yay gününün deitii iddialarna da yantn buldu. F 2.yeni sezon çi 4.bölüm bugün ne zaman saat kaçta balayacak?

F ç 4. BÖLÜM NE ZAMAN

Gündemde adndan fazlasyla söz ettiren, çok geni bir izleyici kitlesine sahip olan Fi yeni sezon çi bu nefes kesen ilk 3 bölüm sonrasnda 4.bölümünün bu hafta yaynlanp yaynlanmayaca izleyenler tarafndan merak ediliyor. Fi yeni sezon çi 4.bölümü bu hafta kald yerden devam edecek. Konuya ilikin F ç resmi sosyal medya hesaplarnda dizinin 8 Aralk tarihinde Puhu TVde saat 21:00da 4.bölümüyle izleyicilerle buluacann açklamas gerçekletirildi.

Ana Sayfaya Git