Resimdeki alevler arasından 6 yaşındaki bir çocuk kurtarıldı

Resimde gördüğünüz yangın da 6 yaşında bir çocuk mahsur kaldı.Ve alevler arasında mahsur kalan çocuğu komşuları kurtardı. 6 yaşındaki çocuğun yangın sırasında evde yalnız olduğu öğrenildi.

Haberler 08.08.2017 - 02:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Resimde gördüünüz yangn da 6 yanda bir çocuk mahsur kald.Ve alevler arasnda mahsur kalan çocuu komular kurtard. 6 yandaki çocuun yangn srasnda evde yalnz olduu örenildi.

Konuksever Mahallesi 972 Sokaktaki 4 katl bir apartmann çat katndan alevlerin yükselmesi üzerine çevrede bulunan vatandalar durumu itfaiyeye bildirdi. Bu srada evde yalnz bana bir çocuk olduunun duyulmas üzerine çevredeki vatandalar, itfaiye ekiplerini beklemeden binaya girerek, çocuu alevlerin arasndan kurtard.

Antalya Büyükehir Belediyesi tfaiye ekiplerinin müdahale ettii yangn ksa sürede söndürüldü. Büyük paniin yaand olayda korktuu görülen 6 yandaki Yiit B. ambulansla hastaneye kaldrld. çocuun salk durumunun iyi olduu örenildi.

çocuu kurtaranlardan Osman Yücel gazetecilere yapt açklamada, alevlerin bir anda yükselmesi üzerine yangna müdahale ettiini söyledi. Yangnn kendi binalarnn hemen karsnda olduunu ve balkondan çocua bararak alevlerden uzak durmas konusunda uyardklarn belirten Yücel, Alevlerin yükseldiini gördük. çocuun da yalnz olduunu bildiimiz için koarak binaya girdim ve müdahale ettim. Kap kilitli olduu için çevreden gelen birkaç arkadala açamaya çaltk ancak açamadk. çatya giden koridorun ince alçdan olduunu düünerek krmay denedik ve krdk. çeri girdik. çocuun da alevlerden kaçarak arka bir odaya sndn gördük. Buradan aaya indirdik diye konutu.

Ana Sayfaya Git