Resmi Gazete 24 Haziran atama ve görevden alma kararları! Görevden alınan müdürler listesi

Resmi Gazete 24 Haziran 2020 tarihli atamam kararları yayımlandı. Resmi Gazete atama listesinde bir çok üniversitenin rektörü değişti. Resmi Gazete görevden alınan milli eğitim müdürleri, tüm detayları haberimizde.

Haberler 24.06.2020 - 23:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Resmi Gazete 24 Haziran 2020 tarihli atamam kararlar yaymland. Resmi Gazete atama listesinde bir çok üniversitenin rektörü deiti. Resmi Gazete görevden alnan milli eitim müdürleri, tüm detaylar haberimizde.

ATAMA KARARLARI

Atama kararlarnn pdf hali için tklaynz.

Gençlik ve Spor Bakanl

Açk bulunan Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüüne, 3 sayl Cumhurbakanl Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereince Ahmet Can ACAROGLU atanmtr.

Eitim, Aratrma ve Koordinasyon Genel Müdür Yardmclna, 3 sayl Cumhurbakanl Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereince Ertan GÖV atanmtr.

Spor Müavirliine, 21/5/1986 tarihli ve 3289 sayl Kanunun 30 uncu maddesi ile 3 sayl Cumhurbakanl Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereince Rza KAYA ALP atanmtr.

Hazine ve Maliye Bakanl
~ Bilecik Defterdar Mustafa AHN,
- Diyarbakr Defterdar Mecit ÖZDEMR,
- Kars Defterdar Senem TOPAL,
- Kilis Defterdar Zekeriya KELE,
3 sayl Cumhurbakanl Kararnamesinin 2. maddesi gereince görevden alnmtr.

Hazine Bakontrolörlüklerine, 3 sayl Cumhurbakanl Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereince Hazine Kontrolörleri Halil YANIK, Murat Erinç BAYRAKçI ve Alper ERGEN atanmtr.

Hazine ve Maliye Müfettiliine, yaplan yeterlik snavnda baar gösteren Hazine ve Maliye Müfetti Yardmcs PINAR BLGEN 3 sayl Cumhurbakanl Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereince atanmtr.

3 sayl Cumhurbakanl Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereince,

Vakflar Genel Müdürlüü I. Hukuk Müaviri Oya ERCL görevden alnm ve bu suretle boalan I. Hukuk Müavirliine Abdulkadir SARI atanmtr.

Milli Eitim Bakanl

- Bayburt l Milli Eitim Müdürlüüne Cengiz KARAKAOLU,

- Gaziantep l Milli Eitim Müdürlüüne Yasin TEPE,

- Gümühane l Milli Eitim Müdürlüüne eydi DOAN,

- Konya l Milli Eitim Müdürlüüne, çorum l Milli Eitim Müdürü Seyit Ali BÜYÜK,

- Mula l Milli Eitim Müdürlüüne, Aydn l Milli Eitim Müdürü Pervin TÖRE,

- Mu l Milli Eitim Müdürlüüne Emin ENGN,

- Hakkari l Milli Eitim Müdürlüüne Bilal GÜR,

- Ordu l Milli Eitim Müdürlüüne Mehmet Fatih VARGELOLU,

3 sayl Cumhurbakanl Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereince atanmtr.

Aydn l Milli Eitim Müdürlüüne, 3 sayl Cumhurbakanl Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereince Seyfullah OKUMU atanmtr.

çorum 1 Milli Eitim Müdürlüüne, 3 sayl Cumhurbakanl Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereince Mardin l Milli Eitim Müdürü Yakup SARI atanmtr.

Türk Patent ve Marka Kurumu Yönetim Kurulu Üyeliine, 3 sayl Cumhurbakanl Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri ile 4 sayl Cumhurbakanl Kararnamesinin 362 nci maddesi gereince Ebubekir GZLGDER atanmtr.

Ulatrma ve Altyap Bakanl

nda açk bulunan Ulatrma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüüne, 3 sayl Cumhurbakanl Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereince I. Bölge Müdürü Murat BATOR atanmtr.

Ulatrma ve Altyap Bakanl

- Denizcilik Genel Müdür Yardmclna Burak AYKAN,

- Ulam Emniyeti nceleme Merkezi Bakanlna Mükremin KARA,

3 sayl Cumhurbakanl Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereince atanmtr.

Haberleme Genel Müdür Yardmclna, 3 sayl Cumhurbakanl Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereince Esma DLEK atanmtr.

I. Bölge Müdürlüüne, 3 sayl Cumhurbakanl Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereince Serdar YÜCEL atanmtr.

Anadolu Üniversitesi Rektörlüü

üne, 2547 sayl Yükseköretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayl Cumhurbakanl Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereince Prof. Dr. Fuat ERDAL atanmtr.

Hacettepe Üniversitesi Rektörlüü

Yükseköretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayl Cumhurbakanl Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereince Prof. Dr. Mehmet Cahit GÜRAN atanmtr.

Selçuk Üniversitesi Rektörlüü

2547 sayl Yükseköretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayl Cumhurbakanl Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereince Prof. Dr. Metin AKSOY atanmtr.

Nevehir Hac Bekta Veli Üniversitesi Rektörlüü

2547 sayl Yükseköretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayl Cumhurbakanl Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereince Prof. Dr. Semih AKTEKN atanmtr.

Bingöl Üniversitesi Rektörlüü

2547 sayl Yükseköretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayl Cumhurbakanl Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereince Prof. Dr. brahim çAPAK atanmtr.

Dou Üniversitesi Rektörlüü

2547 sayl Yükseköretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayl Cumhurbakanl Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereince Prof. Dr. Turgut ÖZKAN atanmtr.

Ana Sayfaya Git