Sabancı Veliahti Hacı Sabancı Ahu Yağtu aşkı dudak dudağa yaşandı

Cem Yılmaz'ın eski karısı çocuğunun annesi Ahu Yağtu'nun yeni sevgilisi Hacı Sabancı olduğu iddiaları ortaya atıldı. Hacı Sabancı'nın yeni sevgilsi olarak anılan Ahu Yağtu kimdir? 34 yaşındaki sevgilisi Özge Ulusoy'dan geçtiğimiz Nisan ayında ayrılan Hacı Sabancı, şu sıralar Ahu Yağtu ile anılıyor.

Haberler 12.07.2017 - 18:49 Son Güncelleme : 12.07.2017 - 19:36

Cem Ylmaz’n eski kars çocuunun annesi Ahu Yatu’nun yeni sevgilisi Hac Sabanc olduu iddialar ortaya atld. Hac Sabanc’nn yeni sevgilsi olarak anlan Ahu Yatu kimdir? 34 yandaki sevgilisi Özge Ulusoy’dan geçtiimiz Nisan aynda ayrlan Hac Sabanc, u sralar Ahu Yatu ile anlyor.

AHU YATU HAKKINDA

Ahu Yatu, 11 Temmuz 1978 zmir’de dodu. Çocukluu Karyaka’da geçti. Anne babas o küçükken ayrld. Sanat okulundan mezun oldu. 14 yanda model olmaya karar verince zmir‘den stanbul’a tand. Bir dönem Biri Bizi Gözetliyor yarma programnda sunuculuk yapan baarl manken, birçok reklam filminde de rol ald. 2001 ylnda 90-60-90, Kampüsistan-2003- Savcnn Kars-2005, 29-30-2006, Komiser Nevzat-2007, Kavak Yelleri-2007, Ak ve Ceza-2010 rol ald dizilerdir. 2010 senesinde Bir Avuç Deniz sinema filminde oynad. Ahu Yat, 2000 ylnda 22 yandayken kenkat Doan Akçura ile yapt ancak bu evlilik 5 yl sürdü. 10 Mart 2012 tarihinde Cem Ylmaz ile hayatn birletiren ancak ksa bir süre sonra ünlü komedyenle yollarn ayran Ahu Yatu’nun bu evlilikten Kemal adnda bir olu var. hayatna 1993 ylnda modellikle balayan Ahu Yatu, oyunculuktan moda editörlüüne ve stil danmanlna kadar birçok alanda kendini göstermeye devam ediyor.

Hac Sabanc (30) ile Cem Ylmaz’n eski ei, mankenoyuncu Ahu Yatu (39) önceki gece Emirgan’daki gece kulübü ‘Gizli Kalsn’da sabaha kadar çok samimi ekilde elendi. 

SABAH 05.00’TE BTT

 Posta’dan Müge Dastanl’nn haberine göre; çift dikkatli baklara aldrmadan danslar etti, öpütü. Hac Sabanc ile Ahu Yatu’nun, 02.00’de balayp sabah 05.00’te biten elencesine bir ara oyuncu Farah Zeynep Abdullah da katld.

’ÇOK ALADIM DEMT’

Hac Sabanc 6 yl ak yaad manken-oyuncu Özge Ulusoy’dan (34) geçen Nisan’da ayrlmt. Özge Ulusoy “liki bitince çok aladm. Ak acsn yenmek için sürekli çalyorum” demiti.

ÇOK RAHATSIZIM!

Bu haberin ardndan Ahu Yatu bir açklama yapt. Yatu Admn bu tip bir haberle anlmasndan son derece rahatszm, devam ettigi takdirde yasal ilem balatacam üzülerek belirtmek zorundaym dedi. 

Duymayan Kalmasn programnn haberine göre örenciler Türkiye’nin en zengin ailelerinden Sabanc’larn veliaht Hac Savanc’dan ayrlan Özge Ulusoy’a yüklendi. Söyleide Parasz yaar msnz? sorusuna Yaardm tabii ki, benim sadece paraya ihtiyacm m var! diyen Özge Ulusoy’a bir örenci Peki o zaman neden bütün mankenlerin zengin i adamlaryla olduunu açklar msnz? diye sordu. Gerilen Özge Ulusoy, Niye bütün mankenler zengin i adamlaryla m!.. Çala (kel) Emre Altu’la evliydi. Bir ey söyleyeceim. Mankenler gidip fakirle mi çksnlar yani, anlamadm diye tepki verdi. Bunun üzerine örenci Niye snf fark m var? cevabn verince güzel manken öyle konutu:

Sen kz arkada bulurken kendine onun da bir meslei olsun, onun da ekmeini elinden tutsun istemeyecek misin? Ha! Benim paraya ihtiyacm var gibi mi duruyor sence? Hiçbir zaman olmad çok ükür. Allah kimseyi muhtaç etmesin. 

AKI ANLATAN LK KELME GÜVEN

Kalbinin bo olduunu da belirten Özge Ulusoy, söylei srasnda Ak gelecek diye ümit ediyorum yüce rabbimden... Ak üç kelimeyle tanmlarsam, eeee durun güven, yoksa ak olmuyor herhalde ve ikinci srada huzur... eklinde konutu. Ünlü mankenin ilk sraya güveni koymas son ilikisinde ihanete urad iddialarn yeniden akllara getirdi.

Ana Sayfaya Git