Sabancı veliahtı Hacı Sabancı'nın İbiza tatilinda milyonlarca liraya ev aldığı iddialarına Instagramlı yanıt

Sabancı veliahtı HAcı Sabancı hakkında ortaya atıla iddialara geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımı ile net yanıt verdi. Sıksık İbiza'ya tatile gittiği bilien HAcı Sabancı'nın İbiza'dan malikane aldığı iddiaları osyal medya da çalkalanırken, Hacı Sabancı konu ilealakalı net açıklama yaptı.

Haberler 26.07.2017 - 01:27 Son Güncelleme : 26.07.2017 - 01:45

Sabanc veliaht HAc Sabanc hakknda ortaya atla iddialara geçtiimiz gün yapt paylam ile net yant verdi. Sksk bizaya tatile gittii bilien HAc Sabancnn bizadan malikane ald iddialar osyal medya da çalkalanrken, Hac Sabanc konu ilealakal net açklama yapt.

adam Hac Sabancnn sk sk tatile gittii bizadan 9 milyon 500 bin euroya malikane ald iddia edilmiti. Haberlere göre yeni evinde bir parti düzenleyen Sabancnn, 25 bin euroluk ampanya açtrd söylendi.

135 KLOYA FALAN çIKMADIM

Hac Sabanc sosyal medya hesabndan bu iddialara ksa bir cevap vererek 135 kiloya falan çkmadm... bizadan tiört bile almadm, brakn ev almay.. ampanya da içmem tadn sevmiyorum dedi.

TE YEN AKI

Ömer-Arzu Sabancnn büyük olu, Densa Holding Bakan Yardmcs Hac Sabanc, 2 hafta önce stanbuldaki bir gece kulübünde Ahu Yatu ile samimi olmu, ertesi gün Yunan adas Mikonosa gitmiti. Sonrasnda ise Eski sevgilisi Özge Ulusoyun da tatil yapt Mikonosta lkem Öztürk ile yaknlam!

ÖZGE LE BARIMAYACAIZ

Geçtiimiz aylarda birlikteliklerine son veren Özge Ulusoy ile Hac Sabanc, dün iletmeci Tolga Sezginin ya günü partisinde ayn ortamdayd. çift birbirinden uzak durmaya özen gösterirken, Sabancnn yakn çevresine Özge ile ilikimiz kesin olarak bitti. Yeniden barmamz söz konusu bile deil dedii örenildi. letmeci Tolga Sezgin, 40. doum günü partisini dün gece Bebek Luccada ünlü isimlerin katld bir partiyle kutlad. Gecede cemiyet ve magazin dünyasndan birçok kii hazr bulundu. Ama hiç üphesiz tüm baklar, ayrldktan sonra ortak arkadalarnn doum günü partisinde ayn meknda bir araya gelen iadam Hac Sabanc ve manken Özge Ulusoyun üzerindeydi.Gece boyunca ikili birbirlerinden olabildiince uzak durdu. Baz dostlar çifti bartrmak için devreye girse de ikilinin artk yeniden barmasna imknsz gözüyle baklyor. çok yakn çevresinden duyduuma göre Hac Sabanc, Bu iliki kesin olarak sona erdi. Bir daha asla balamayacak. Özge ile yeniden bir araya gelmemiz söz konusu bile olamaz. diyormu.

Ana Sayfaya Git