Sağlık çalışanlarından zam talebi

Hükümetin, hekimlerin maaşlarına 2 bin 500 ile 5 bin TL aralığında zam yapacağını açıklamasının ardından konuya ilişkin basın açıklaması yapan Sağlık-Sen Diyarbakır Şubesi uygulanacak zammın sağlık çalışanlarının tümünü kapsaması gerektiğini söyledi

Haberler 08.12.2021 - 00:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda bir araya gelen Salk-Sen üyesi salk çalanlar, hekimlere yönelik zam düzenlemesinin tüm salk çalanlarn kapsamas gerektii taleplerini dile getirdi.

Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesi önünde bir araya gelen Salk-Sen üyesi salk çalanlar, Meclise tanan ve hekimleri kapsayan, 2 bin 500 ile 5 bin TL arasndaki zam düzenlemesine tepki gösterdi. Üyeler adna açklama yapan Memur-Sen Diyarbakr l Temsilcisi ve Salk-Sen Diyarbakr ube Bakan Nurhak Ensariolu, hekimlere yaplan zamma kar olmadklarn ancak zamdan tüm salk çalanlarnn faydalanmasn istediklerini söyledi.

Salk çalanlarnn her artta görev yaptklarn dile getiren Ensariolu, Gecesini gündüzüne katan salk çalan kardelerimize zam yaplmayacak m? Sahann her alannda gecesini gündüzüne katarak mücadele veren, karda, kta, yamurda, selde, depremde, bütün felaketlerde salk çalanlar canla bala çalrken, maalesef salk çalanlar ikiye bölünmek istenmitir. Biz bu ikiye bölünmeye karyz. Bizim tepkimiz bunadr. Salk bir ekip iidir. Bu ekibi kimsenin bölmeye hakk yoktur. Temizlik elemanndan tutun teknikerine, hemiresine, doktoruna kadar hepsi bir ekiptir. Sayn Cumhurbakanmza, Salk Bakanmza bu konuda güveniyoruz. Bizi ne derece önemsediklerini biliyoruz. Salk çalanlarn madur etmeyeceini de biliyoruz. Sahann her alannda salk çalanlar var. Siz zincirin birini krarsanz, dierini incitmi olursunuz. Bizim amacmz tüm kardelerimizin yaplacak zamdan faydalanmasdr diye konutu.

Ana Sayfaya Git