Sağlıklı gıda için!

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve temiz gıdaya ulaşmasını sağlamak amacıyla kent genelinde başlattığı fırın denetimlerini sürdürüyor.

Haberler 08.07.2020 - 00:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediyesi Zabta Daire Bakanl, Salk leri Daire Bakanl ile Balar Belediyesi Zabta Müdürlüü ekipleri, vatandalarn salkl temiz ve kaliteli gdaya ulamn salamak amacyla denetimlerini aralksz sürdürüyor.

DENETMLER SIKLATIRILDI

Zabta Daire Bakanl, Salk leri Daire Bakanl ve Balar Belediyesi Zabta Müdürlüü ekipleri Balar ilçesindeki frnlar denetleyerek ekmeklerin sala uygun bir ortamda üretilip üretilmediini, genel temizlik koullarn gramajlarn standartlara uygun olup olmadn ve fiyat tarifelerini kontrol etti. Periyodik olarak yürütülen denetimlerde eksikler için durum tespit tutana tutan ekipler, artlara uymayan i yerlerine cezai ilem uygulad. Ekiplerin Balardaki denetimlerin ardndan Kayapnar, Yeniehir ve Sur ilçelerinde de çalma gerçekletirecei belirtildi.

SALIKLI GIDA ÜRETM çN

Büyükehir Belediyesi Zabta Daire Bakanl tarafndan yaplan açklamada, halk saln korumak amacyla ekipler tarafndan denetimlerin aralksz sürdürüldüü, olumsuzluklarla karlaan vatandalarn durumu ALO 153 ikayet hattna bildirmeleri istenildi.

Ana Sayfaya Git