Sahte içkiden ölümlerde ''dezenfektan'' detayı

Türkiye'yi sarsan İstanbul'da 9 olmak üzere toplam 51 kişinin hayatını kaybettiği sahte içki soruşturmasında şüphelilerin ifadelerinde dikkat çeken detaylar ortaya çıktı.

Haberler 16.10.2020 - 00:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kartalda Avukat Hakk Ouzhan ahinolunun ölümüyle balatlan soruturmada tutuklanan üphelilerden Yer Fst adl büfenin sahibi G.G., sahte içki nedeniyle hayatn kaybeden Avukat ahinolunu tanmadn, Lord marka dezenfektan yüzey temizleyici olarak sattn ileri sürerek, çok kötü koktuu için sadece 20 litresini sattn, geri kalan 280 litresini iade ettiini anlatt. Dezenfektan büfeye satan A.O.. ise bu ürünü etil alkol olarak deil, yüzey temizleyicisi olarak sattn savundu. Büfede çalan adli kontrolle serbest braklan Y.Ö. ise ifadesinde dezenfektan alp kendi içki ve voktasn yapan kiilerin rahatszlandklarn duyduunu itiraf etti.

ZEHRLENENLER

Kartalda 10 Ekimde satn ald etil alkol ile sahte içki yapp içtikten sonra zehirlenen Avukat Hakk Ouzhan ahinolu (46)nun ölümüyle ilgili balatlan soruturmada üphelilerin ifadelerinde dikkat çeken detaylar ortaya çkt. fadesinde büfe sahibi G.G. Lord marka dezenfektan etil alkol olarak satt iddiasn reddetti. G.G., dezenfektann 20 litresini sattn, geri kalan 280 litreyi ürünün çok kötü kokmas nedeniyle iade ettiini ileri sürdü. Dezenfektan büfeye satan A.O.. ise bu ürünü etil alkol olarak deil, yüzey temizleyicisi olarak sattn savundu. Ayn büfede çalan Y.Ö. isimli üpheli ise ifadesinde dezenfektan alp kendi içki ve votkasn yapan kiilerin rahatszlandklarn duyduunu itiraf etti.

Ana Sayfaya Git