Sahte küpe operasyonu

Siverek'te hayvanlar için sahte kulak küpesi üreten şüphelilere operasyon yapıldı. 14'ü veteriner 17 zanlı gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise yeni basılmış 1710 kulak küpesi, 10 kulak küpesi üretim makinesi, çok sayıda kullanılmış hayvan küpesi ve hayvan sevk belgesi ele geçirildi.

Haberler 29.05.2020 - 00:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfann Siverek ilçesinde, küçük ve büyükba hayvanlar için sahte kulak küpesi ürettii iddia edilen 14ü veteriner 17 kii gözaltna alnd.

Siverek Cumhuriyet Basavcl koordinesinde, l Jandarma Komutanl Kaçakçlk ve Organize Suçlarla Mücadele ubesi ekipleri, küçük ve büyükba hayvanlara ait kulak küpelerini yasa d yollarla imal ederek haksz kazanç salayan kiilere yönelik çalma balatt.

SAHTE KÜPE OPERASYONU

Ekiplerce, Örgütlü olarak ilenen nitelikli dolandrclk ve resmi belgede sahtecilik soruturmas kapsamnda düzenlenen operasyonda, 14ü veteriner 17 kii gözaltna alnd.

üphelilerin ev ve i yerlerinde yaplan aramalarda ise yeni baslm 1710 kulak küpesi, 10 kulak küpesi üretim makinesi, çok sayda kullanlm hayvan küpesi ve hayvan sevk belgesi ele geçirildi. Gözaltna alnan zanllarn ilemleri devam ediyor.

Ana Sayfaya Git