Sakarya'da kaza! Mardin'den Hendek'e ekmek parası uğruna çıkmışlardı! Mahşer yerinde 7 ölü, 10 yaralı

Sakarya Hendek'te mevsimlik işçileri taşıyan traktörün devrilmesi şeklinde meydana gelen kaza da dereye uçan traktörde bulunan 7 fındık işçisi hayatını kaybetti. Fındık toplamak için ekmek parası için yola çıkmışlardı.

Haberler 18.08.2017 - 15:29 Son Güncelleme : 18.08.2017 - 15:51

Sakarya Hendekte mevsimlik içileri tayan traktörün devrilmesi eklinde meydana gelen kaza da dereye uçan traktörde bulunan 7 fndk içisi hayatn kaybetti. Fndk toplamak için ekmek paras için yola çkmlard. Sakarya Hendek civarnda bulnan traktör direksiyon hakimiyetini kaybetmiti. Dehet anlarndan Hendek ilçesinde bulunan dereye devrildi. Maalesef ki yürekleri yakan kaza da 7 kii hayatn kaybetti. te hayatn kaybeden fndk içileri hakknda son dakika gelimeler.

Ajanslara son dakika yansyan bilgilerde Sakaryann Hendek ilçesinde traktör direkdiyon hakimiyetinin kaybedilmesi akabinde dereye devrldi. ve maalesef ki dereye düen traöktör de bulunan 7 kii yaamn yitirdi. Traktörde bulunan fndk içilerinden 10 unun da yaraland açkland.

Sakarya çamlcaya Mardinden Sakaryaya fndk toplamak için gelen içileri tayan ve içileri fndk bahçesine götürmekte olan traktör, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarnda bulunan dere yatana devrildi. Meydana gelen kaza sonucunda, devrilen traktörün römork ksmnda bulunan 5i erkek 2si kadn olmak üzere 7 kii olay yerinde hayatn kaybetti, 4ü çocuk olmak üzere 10 kii ise yaraland. Dehet kaza sonrasnda maher alanna çok sayda ambulans ve servis görevlisi gönderirliken, yarallar, Hendek lçe Devlet Hastanesi, Toyota Acil Yardm Hastanesi ve Sakarya Eitim Aratrma Hastanesine kaldrlarak tedavi altna alnd.

Kazayla ilgili inceleme devam ediyor.

Ana Sayfaya Git