Samsun’da Genç Kız Apartman Yöneticisini Vurdu

Samsun’da 24 yaşındaki Döne Y., aidat yüzünden aparman yöneticisi 52 yaşındaki Muhammet Atila’yla tartıştı. Atila'nın "Evinize gelen giden belli değil. Bir sürü yabancı şahıs gelip gidiyor" sözleri üzerine genç kız, yöneticiyi tabancayla vurarak yaraladı.

Haberler 23.08.2017 - 21:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay bugün Atakum lçesinde bulunan Cumhuriyet Mahallesinde meydana geldi. Apartman yöneticisi olan Muhammet Atila iddiaya göre aidat parasn almak için dördüncü katta oturan Döne Y.nin kapsn çald. Kapy açan ablasyla aidat ödemediini söyleyerek tartan Muhammet Atila paray alp daireden ayrld.

RAHATSIZ OLUYORUZ

Bir süre sonra yeniden Döne Y.nin dairesine gelen ve tartmay sürdüren Muhammet Atila, iddiaya göre Evinize gelen giden belli deil. Bir sürü yabanc ahs gelip gidiyor. Rahatsz oluyoruz dedi. Tartma kavgaya dönüürken evdeki ruhsatsz tabancay alan Döne Y., yöneticiye ate etti.

APARTMAN YÖNETCS TEDAV ALTINA ALINDI

Srtna isabet eden kurunla yaralanan yönetici Muhammet Atila, çarlan salk ekibi tarafndan ambulansla Ondokuzmays Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesine kaldrlarak tedavi altna alnd. üpheli Döne Y., ise polis tarafndan gözaltna alnd.

Olayla ilgili soruturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git