Şanlıurfa Eyyübiye'de hain pusu! Aracı iftar vakti kalaşnikofla taradılar

Şanlıurfa Eyyübiye ilçesine bağlı Uğurlu Kırsal Mahallesi Akçakale yolu üzerinde bulunan bir araca son dakika düzenlenen silalı saldırı da 2 kişinin yaşamını yitirdiği açıklandı. Düzenlenen saldırının iftar saati ciivarında meydana geldiği ve aracın pusu kurularak beklendiği öğrenildi.

Haberler 30.05.2017 - 01:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfa Eyyübiye ilçesine bal Uurlu Krsal Mahallesi Akçakale yolu üzerinde bulunan bir araca son dakika düzenlenen silal saldr da 2 kiinin yaamn yitirdii açkland. Düzenlenen saldrnn iftar saati ciivarnda meydana geldii ve aracn pusu kurularak beklendii akabinde de kalanikof silahlarla tarand açkland. Silahl saldrda 35 yandaki Ahmet Altun öldü, yanndaki amcasnn olu Eyyüp Altun ise ar yaraland.

Olay, akam saatlerinde merkez Eyyübiye lçesine bal Uurlu Mahallesi yaknlarnda meydana geldi. Altun ailesinin bulunduu sürücüsü ve plakas örenilmeyen otomobil, kimlii belirsiz kii veya kiilerce UurluMahallesi çknda pusuya düürülerek kalenikof ile tarand. Saldrganlar kaçarken, otomobildeki amca çocuklar Ahmet Altun ile Eyyüp Altun yaraland. Yaral kuzenler, ihbarla gelen salk görevlileri tarafndan ambulanslarla Mehmet Akif nan Eitim ve Aratrma Hastanesine götürüldü.

Acil serviste tedaviye alnan yarallardan Ahmet Altun doktorlarn çabasna karn kurtarlamad. Ahmet Altunun cesedi otopsi için morga konulurken, ölüm haberini duyup hastaneye akn eden yaknlar sinir krizi geçirdi. Olay yerinde inceleme yapan jandarma saldrganlarn kimliklerinin belirlenerek yakalanmas için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git