Şanlıurfa son dakika karantinaya alınan mahalleler

Şanlıurfa son dakika haberlerinde karşımıza yeni karantina bölgeleri çıkmakta. Şanlıurfa da 2 mahallenin karantina alına alındığı açıkladı. Yeni tip koronovirüs Covid19 varlığıın saptandığı 6 bina ve bir kırsal mahallede karantina ilan edildi.

Haberler 29.05.2020 - 18:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfa son dakika haberlerinde karmza yeni karantina bölgeleri çkmakta. anlurfa da 2 mahallenin karantina alna alnd açklad. Yeni tip koronovirüs Covid19 varln saptand 6 bina ve bir krsal mahallede karantina ilan edildi.

anlurfa l Hfzsshha Kurulu il ve ilçe merkezleri ile krsal mahallelerdeki 7 karantina uygulamasn kaldrrken, 5 yeni binann ise karantinaya alnmasna karar verdi. Eyyübiye ilçesinde 2 binada, Siverek ilçesinde 2 binada ve Viranehir ilçesinde 2 binada olmak üzere 6 bina ile Birecik ilçesi Karababa krsal mahallesindeki 14 günlük karantina uygulamasn kaldran kurul, korona virüs tespit edilen Viranehir ilçesindeki 2 bina ile anlurfa merkezdeki Karaköprü ilçesindeki 2 bina ve Haliliye ilçesindeki bir binada 14 günlük karantina uygulamas balatt.

Ana Sayfaya Git