Şanlıurfa Viranşehir son dakika kanlı kavga! 2 ölü

Şanlıurfa Viranşehir son dakika gelişmelerinde iki akraba aile arasında arazi kavgasının yaşandığı ve 2 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Viranşehir son dakika haberlerine damgasına vuran bu kanlı kavga detayları haberimizde.

Haberler 29.05.2020 - 17:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfa Viranehir son dakika gelimelerinde iki akraba aile arasnda arazi kavgasnn yaand ve 2 kiinin hayatn kaybettii açkland. Viranehir son dakika haberlerine damgasna vuran bu kanl kavga detaylar haberimizde.

Edinilen bilgiye göre kavga, anlurfann Viranehir ilçesine bal so Harabeler krsal mahallesinde yaand. ddiaya göre akraba olan iki aile arasnda daha önceki bir arazi anlamazl nedeniyle yeniden balayan sözlü tartma silahl kavgaya dönütü. Kavgada Naif Gül (57), Kasm Yumru (26) Cemil Y.(52), brahim Y.(18), Ali Y.(58), Leyla Y.(22), Güler G. (28) ve Yasin A.(62) yaraland. Yarallar, olay yerine giden ambulanslarla Viranehir Devlet Hastanesine kaldrld. Burada müdahale edilen yarallardan Naif Gül ve Kasm Yumru 26 kurtarlamayarak hayatn kaybetti. Polis ve jandarma ekipleri, krsal mahalle ile hastanede geni güvenlik önlemleri ald.

Ana Sayfaya Git