Şanlıurfa'da iğrenç tecavüz vukusu! 14 yaşındaki kız çocuğu...

Şanlıurfa Suruç'ta aşırı karın ağrısı şikayeti ile doktora giden 14 yaşındaki minik kızın 12 kişinin tecavüzüne uğradığı ve sonrasında da hamile kaldığı ortaya çıktı

Haberler 10.11.2016 - 22:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfa Suruçta yaanan olayn çözülmesinden çok irençlii dillerde dolamakta. Ar karn ars ikayeti ile doktora giden ve henüz 14 yanda olan küçük kzn hamile olduu tespit edildi. 14 yandaki kz çocuu karn ars ikayetiyle ailesi ile birlikte doktora gitti. Hamile olduu ortaya çkmas akabinde devreye giren polisler irenç olay aydnlatt. Ve maalesef ki aça çkan sonuçlarda defalarca kere tecavüze urad saptand. 12 kii, defalarca kere tecavüz etmesinin akabinde 14 yandaki M.K. hamile kald.

Ailesi tarafndan iddetli karn ars ikayetiyle Suruç Devlet Hastanesine götürülen 8inci snf örencisi M.G.nin 6.5 aylk hamile olduu ortaya çkt.

Küçük kz muayene eden doktorun, durumu hastane polisine bildirmesi üzerine polis ekipleri harekete geçti.

Polis tarafndan ifadesi alnan M.G., komusu S.U.nun da aralarnda bulunduu 12 kiinin belirli aralklarla kendisine tecavüz ettiini söyledi.

Bunun üzerine polis, kimliklerini saptad 12 üpheliyi gözaltna ald. Emniyette ifadeleri alndktan sonra adliyeye sevk edilen üphelilerden M.G.nin komusu S.U. tutuklanrken, dierleri serbest brakld. Tecavüze urayan ve hamile kalan kz ise Aile Sosyal Politikalar l Müdürlüüne götürülerek devlet korumasna alnd.

Ana Sayfaya Git