Şanlıurfa’da, silahlı 'arazi' kavgası: 2 ölü, 5 yaralı

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, akraba aileler arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi de yaralandı. Polis, yaralıların kaldırıldığı hastanenin giriş ve çıkışlarında güvenlik önlemi aldı.

Haberler 30.05.2020 - 01:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, öleden sonra, ilçeye bal Konakyeri Mahallesinde meydana geldi. Arazi anlamazl nedeniyle aralarnda husumet olan, akraba Yumru ve Aydn ailelerinin fertleri tartmaya balad. Tartma, iki tarafn da yaknlarnn dahil olmasyla büyüyerek, av tüfekleri ve tabancalarn kullanld kavgaya dönütü.

Kavgada kim ya da kimler tarafndan atelendii belirlenemeyen silahlardan çkan mermilerin isabet ettii 7 kii, yaraland. Silah seslerini duyanlarn ihbar üzerine olay yerine jandarma ve salk ekipleri sevk edildi. Salk görevlileri, yarallar ambulanslarla hastanelere kaldrd. Ar yaral olan Kasm Yumru ile Naif Gül, doktorlarn tüm müdahalelerine ramen yaamn yitirdi. 5 yaralnn ise tedavisinin sürdüü belirtildi. Kasm Yumru ile Naif Gülün cesetleri, otopsi için Adli Tp Kurumu morguna kaldrlrken, jandarma, köyde geni güvenlik önlemi ald. Yarallarn olduu Viranehir Devlet Hastanesinin giri ve çklarnda ise polis güvenlik önlemi ald. Olayla ilgili soruturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git