Sapık böyle yakalandı!

Adana’da kent merkezinde bulunan bir metruk iş yerinde yoldan geçen kadınlara karşı cinsel tacizde bulunan uyuşturucu bağımlısı kişi, kameraya yakalandı. Çevre esnafından Halim Erdoğan, “Gerekli mercilere yazılar yazdım ama cevap yok” dedi.

Haberler 21.12.2019 - 10:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Seyhan ilçesine bal Kuruköprü Mahallesi Sefa Özler Caddesinde bulunan i yeri yllar önce terk edildi. Aradan geçen zamanda ise i yerinde tarihi eser olduu iddiasyla kaz yapld ancak herhangi bir bulguya rastlanmad. Kazdan sonra çevresi çinko ile kapatlan i yeri sokakta yaayan kiilerin meskeni haline geldi.

Uyuturucu madde kullanan kiiler çinkolar kaldrarak i yerinin içerisini adeta çöplüe çevirip yoldan geçen vatandalar da rahatsz etmeye balad. Geçtiimiz gün ise çevre esnafndan Halim Erdoan, yemek yerken metruk i yeri içerisinde uyuturucu madde kullanm kiinin yoldan geçen kadnlara cinsel tacizde bulunduunu gördü. Cep telefonu ile görüntü çeken Erdoan, daha sonra da i yerine girip ahs uzaklatrd

HERKES RAHATSIZ OLUYOR

Otellerin olduu bölgede metruk i yerinin kent imajna zarar verdiini aktaran Halim Erdoan, Bizim namusumuz var. çoluumuz çocuumuz var. Buras ehrimizin darya açlan penceresi. Bu kadar yabanc gelip gidiyor buradaki otellere. Bu metruk binada ise uyuturucu kullananlar, sokaktan geçenleri taciz edenler var. Gerekli mercilere yazlar yazdm ama cevap yok. Bu konuyu çözelim lütfen. Bundan 3 ay önce Adana Büyükehir Belediyesine müracaatta bulunduk ama dilekçemize hala cevap yok. Gece de geliyorlar, gündüz de geliyorlar. Herkes rahatsz oluyor diye konutu.

Öte yandan, metruk i yerinin içerisinde bir kedinin de ikence edilerek öldürüldüü görüldü.

Ana Sayfaya Git