Sapıklığı teşvik eden kitaba tepki

HÜDA PAR Eğitim İşleri Başkanı Kaya’dan sapıklığı teşvik eden kitaba tepki

Haberler 23.06.2021 - 00:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HÜDA PAR Eitim leri Bakan Metin Kaya, Kültür Bakanl tarafndan onayl baslan Onlar Ermi Muradna kitabnda geçen sapkn ve çirkin ifadelere sert tepki gösterdi.

Kültür Bakanl onayl Karatay Akademi Yaynlarndan baslan Onlar Ermi Muradna kitabnda yer alan masalda yazarn, bir babann kzyla evliliini savunmas ve güya bir hocann bunu tavsiye etmesini ilemesi tepkilere neden oldu.

Kitaba bir tepki de HÜDA PAR Eitim leri Bakan Metin Kayadan geldi. Söz konusu kitapta inanca ve dini deerlere saldr yapldn söyleyen Kaya, kitabn acilen toplatlmasn ve sapk yazarn mahkm edilmesi gerektiini kaydetti.

Kaya, Kültür Bakanl tarafndan onay verilip; çocuklarmza okutulan hikye kitabnda inancmza ve dini deerlerimize saldr yapan, bu sapk zihniyeti knyorum. Acilen bu kitap toplatlmal ve bu sapk zihniyet mahkm edilmelidir. ifadelerini kulland.

slam dümanlnn lsn okullarmzda öretiyorsunuz

HÜDA PAR Genel Bakan Yardmcs Halef Ylmaz da, Bu sapklklar örenen çocuklar nasl dindar çocuk olacak? Batda slam dümanl yaplyor diye forum düzenliyorsunuz. slam dümanlnn lsn okullarmzda öretiyorsunuz. Bu nedir Allah akna siz söyleyin? dedi.

Ana Sayfaya Git