Sarallar grubuna operasyon

Sarallar Grubu’nun yöneticisi Barış S. villasına yapılan operasyonda yakalandı

Haberler 30.12.2021 - 09:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbulda suç örgütlerine yönelik yaplan Trpan operasyonunda aranan ve Sarallar suç örgütünde yönetici olduu belirtilen Bar S., villasna düzenlenen basknda yakaland.

stanbul Emniyet Müdürlüü Organize Suçlarla Mücadele ile stihbarat ube müdürlüklerine bal ekipler, Trpan operasyonu kapsamnda hakknda suç ilemek amacyla örgüt kurma, yama, kasten öldürme, kiiyi hürriyetinden yoksun klma, tefecilik ve tehdit suçlarndan aranmas bulunan Sarallar Grubu yöneticisi Bar S.nin kald villaya 26 Aralkta operasyon düzenledi. Operasyonda Bar S.yi evde bulamayan polis ekipleri, üphelinin evine dönme ihtimaline kar villann önünde beklemeye devam etti. üpheli 27 Aralkta eve girdi.

SARALLAR OPERASYONU

Ekipler, Bar S.yi yakalayarak gözaltna ald. Adreste yaplan aramada, biri susturucu takl suikast silah olmak üzere 3 tabanca, 4ü 30 mermi kapasiteli 7 arjör, 160 mermi ve 1 çelik yelek ele geçirildi. Zanlnn çorluda sakland belirlenen adreste ise 1 pompal tüfek, 12 mermi, 1 kama ve sahte plaka bulundu. Emniyetteki ilemleri süren Bar S.nin, husumetli olduu organize suç örgütü lideri Sedat ahini öldürmesi için ahinin yannda bulunan Abbas Ata ile 2016 ylnda para karl anlat örenildi. Eylemi yakndan gerçekletiremeyen Atann 19 Mays 2016da keskin nianc tüfei ile yaklak 500 metreden Beykozdaki villasna düzenledii saldrda, ahin kurtulurken kaynvalidesi Gülçin Ekerman omzundan yaralanmt. üpheli Abbas Ata ise 9 Austos 2016da Eyüpsultanda düzenlenen silahl saldrda hayatn kaybederken saldrgan Erkan D. ise yakalanarak tutuklanmt.

Ana Sayfaya Git