Şartlı tahliyeyle çıkıp eşini öldüren koca, nokta operasyonlarla aranıyor

Mardin'in Savur ilçesinde eniştesini öldürdüğü gerekçesiyle 27 yıl hapis yatıp, bir yıl önce şartlı tahliye olan, 3 gün önce de eşi Emine Pulent'i (61) götürdüğü üzüm bağında boğızını keserek öldürüp kaçan Abdulkadir Pulent’in (62) yakalanması için oluşturulan özel ekip, belirlenen adreslere nokta operasyonu düzenledi. Ancak Pulent’e ulaşılamadı.

Haberler 07.09.2021 - 00:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, 3 Eylülde krsal çören Mahallesinde meydana geldi. Abdulkadir Pulent, ei Emine Pulenti köyün dnda, kendilerine ait üzüm bana götürdü. Pulent, burada tartt ei Emine Pulentin boazn kesip, kaçt. hbar üzerine olay yerine gelen ekipler, bada Emine Pulentin cesedini buldu. Pulentin cenazesi, Mardin Devlet Hastanesindeki otopsi ilemlerinin ardndan köy mezarlnda topraa verildi.

Cinayetin ardndan kaçan Abdulkadir Pulentin daha önce de amcasnn olu olan enitesi eyhmus Pulenti tartma srasnda öldürdüü belirtildi. Adam öldürme suçundan 30 yl ceza alan Pulentin koronavirüs tedbirleri kapsamnda bir yl önce artl tahliye edildii ve psikolojik tedavi gördüü ifade edildi.

Jandarma, Pulentin yakalanmas için özel ekip kurdu. Özel ekip, güvenlik korucularnn yardmyla da üphelinin gidebilecei adreslere nokta operasyon düzenlendi. Ancak Pulente ulalamad. Özel ekip, Pulentin yakalanmas için çalmalarn sürdürüyor.

Ana Sayfaya Git