Şaşırtan Kaza!

Siverek İlçesi’nde, otomobilin çarptığı motosikletteki 2 kişi yaralandı. Otomobil sürücüsü, savrulup aracının üzerine düşen yaralıya aldırış etmeden kaçtı. Olay, güvenlik kameraları ile görüntülendi.

Haberler 12.03.2017 - 11:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siverek lçesinde, otomobilin çarpt motosikletteki 2 kii yaraland. Otomobil sürücüsü, savrulup aracnn üzerine düen yaralya aldr etmeden kaçt. Olay, güvenlik kameralar ile görüntülendi.

Kaza, dün sabah Kale Mahallesinde meydana geldi. Sürücü ve plakas belirlenemeyen otomobil, Seyfiolu Caddesinde Fadl Bozkurt yönetimindeki plakasz motosiklete çarpt. çarpmann etkisiyle Fadl Bozkurt yola savrulurken, arkasnda oturan Ramazan Öür otomobilin üzerine dütü. Kimlii belirsiz otomobil sürücüsü, durmayp yoluna devam etti. Bu srada otomobilin üzerine düen Öür, yaklak 20 metre sonra yola savruldu.

OTOMOBLN ÜZERNDEYKEN KAçTI

Otomobil sürücüsü, gaza basn kayplara karrken, yaralanan 2 kii çevredekilerin ihbaryla gelen salk görevlileri tarafndan ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldrld. Acil serviste tedaviye alnan yarallarn salk durumlarnn iyi olduu ifade edildi.

Kaza an ve arkasndaki gelimeler caddedeki bir iyerinin güvenlik kameralar ile kaydedildi. Görüntülerde otomobilin çarpmasyla motosikletteki Fadl Bozkurtun yola savrulmas, Ramazan Öürün ise durmayan otomobilin üzerinde bir süre sonra dütüü ve sürücünün aracyla kaçt görülüyor.

Kazayla ilgili çalma yapan polis, kaçan sürücüsünün kimliinin belirlenerek yakalanmas için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git