Şaşkına çeviren görüntü

Van'a getirilen koyun sürüsü gece saatlerinde kent merkezinden geçti. İpekyolu Belediyesi Zabıta ekipleri, izinsiz olarak koyun sürüsünü şehir merkezinde geçiren ve çevreyi kirleten sürü sahibi Nedim Yiğiter'e, Karayolları Trafik Kanunun 46/3 maddesine göre 288 TL idari para cezası uyguladı.

Haberler 08.05.2020 - 00:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vana getirilen koyun sürüsü gece saatlerinde kent merkezinden geçti. pekyolu Belediyesi Zabta ekipleri, izinsiz olarak koyun sürüsünü ehir merkezinde geçiren ve çevreyi kirleten sürü sahibi Nedim Yiitere, Karayollar Trafik Kanunun 46/3 maddesine göre 288 TL idari para cezas uygulad.

CEZA ALDI

Kent merkezinin en ilek iki mekanlarndan olan Mara ve Cumhuriyet Caddelerinden geçen koyun sürüsü, vatandalara aknlk yaatt. Koronavirüs tedbirleri kapsamnda 10 Nisanda araç ve yaya trafiine kapatlan, bugün sabah saatleri itibariyle kontrollü olarak araç ve yaya trafiine açlan kentin en ilek caddeleri olan Cumhuriyet ve Mara caddelerinden geçen koyun sürüsünü gören pekyolu Belediye Zabta ekipleri, küçükba hayvanlarn sahibi Nedim Yiitere, hayvan sürüsünü izinsiz ehir merkezine sokmas ve çevreyi kirletmesinden dolay Trafik Kanunun 46/3 Maddesine göre Hayvanlar karayollar üzerinde trafii engellemeyecek ekilde sürmek gerekçesiyle 288 TL idari para cezas uygulad.

Ana Sayfaya Git