Sason’da polis mahalleleri dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinliyor

Batman’ın Sason İlçe Emniyet Amiri Mehmet Murat Sudagezer, ekibiyle birlikte mahalle mahalle dolaşarak, vatandaşlarla toplantılar yapıp sorunlarını dinliyor.

Haberler 05.12.2019 - 11:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mahalle toplantlar kapsamnda ilçeye bal Emek Mahallesinde vatandalarla bir araya gelen Sason lçe Emniyet Amiri Mehmet Murat Sudagezer, tespit ettikleri sorunlar ilgili kurumlara bildirerek sorunlarn çözümü noktasnda kurum yetkilileriyle görüeceklerini belirtti.

POLS SORUNLARI DNLYOR

Amaçlarnn ilçedeki huzuru, güveni artrmak ve vatandalarn polisiyle kaynamasn salamak olduunu ifade eden Sudagezer, Her hafta baka bir mahalleye muhtaryla konuarak uygun gördükleri bir yerde mahalle sakinleriyle bir araya gelerek mahalle sakinlerinin sorunlarn dinleme frsat buluyoruz. Vatandalarn bizlere ilettikleri sorunlar tespit ederek ilgili kurumlarla paylayoruz. Mahalle toplantlarnda vatandalarn sadece sorunlarn dinlemekle kalmyor, çözümü hakknda da fikir alveriinde bulunuyoruz. Yaptmz bu toplantlarla vatandalarmz ile aramzda kopukluk olmasn da engellediimizi düünüyorum. Vatandalarmzn daha kolay ve daha güvenilir bir ekilde bizlere ulamasn da salyoruz dedi.

MAHALELYLE STARELER

Yaplan toplantlardan memnun olduklarn belirten Emek Mahalle Muhtar Celal çetinkayada Vatandalarmzn, özelikle bayanlarmzn bu toplantlarda sorunlarn yetkililere iletme frsat yakaladn görüyoruz. lçe Emniyet Amirimizin her frsatta vatandalarla bir araya gelerek sorunlarn dinlemesi bizleri de çok memnun ediyor. Yllarca baz örgütler bölgede güvenlik güçlerimizi vatandatan uzak tutmak için her türlü oyunu oynad. Artk bu oyunlar geride kald. Vatandan polisine, askerine olan güveni her geçen gün aratarak devam ettiini görüyoruz. lçe Emniyet Amirimize ve ekibine bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan dolay çok teekkür ediyoruz diye konutu.

Emek mahallesinde bulunan bir kraathanede yaplan toplantya Emniyet Amiri Mehmet Murat Sudagezer, mahalle Muhtar Celal çetinkaya ve çok sayda polis ile vatanda katld.

Ana Sayfaya Git