Sayısı milyonlarla ifade ediliyordu! Fi dizisi ikinci sezon Çi ile bitecek mi?

Fi dizisi bitecek mi? Fi dizisi hakkında ortaya atılan iddialar milyonlarca izleyicisini adeta üzdü. sayısı yüz miyona ulaşan Fi dizisi yeni sezon Çi ile PUHU TV ekranlarındaki yerini alırken, Fi Çİ Pİ tiplemesinin sonlanacağı kesinleşti.

Haberler 23.12.2017 - 19:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fi dizisi bitecek mi? Fi dizisi hakknda ortaya atlan iddialar milyonlarca izleyicisini adeta üzdü. says yüz miyona ulaan Fi dizisi yeni sezon çi ile PUHU TV ekranlarndaki yerini alrken, Fi ç P tiplemesinin sonlanaca kesinleti. says milyonlarla ifade edilen dizinin bitme sebebi ne olabilir ki? çok izlenilen adeta kalplerde yer edinen ve büyük merakla yeni bölümünün balamas beklenilen Fi bitiyor mu sorusunun cevabn izleyicileri araltrma bile korkuyor. Fi yazar Yazar Azra Kohen, katld bir programda ikincisezon sonunda fi bitecek dedi.

F BTYOR MU

Fi-çi-Pinin yazar Azra Kohen geçen gün katld bir radyo programnda Fi çi Pi kitap üçlemesinden uyarlanan ve cesur sahneleriyle ilgi uyandran diziyi bitireceklerini açklad. te Kohenin o açklamas Birinci sezonda ilk bölüm evet kitaba bal ama ikinci bölümden sonra her ey deiiyor. Üçüncü bölümden itibaren kitaptaki referans noktalar sabit kalarak, sadece birinci sezon için söylüyorum, bambaka bir hikaye anlatyorlar. kinci sezonda sadece karakterler var ve o yüzden ikinci sezonda bitirilmesinin kararn aldm. Buradan Ay Yapm toplantsna gideceiz. Doru olan yapmak lazm, u an kendi merkezinden çkt için amacna hizmet etmedii için devam etmesinin bir anlam yok. Oturduum yerden çok güzel para kazandmz düünebilir insanlar ama beni gerçekten yakndan tanyanlar ve anlayanlar bilsinler ki, benim amacm hiçbir zaman bir ey kazanmak olmad. Bir ey yanl gittii zaman durdurmak için elimden geleni yapyorum.

DÖRT SEZON SÜRECEKT

Dört sezon sürmesi gereken bir diziyi ikinci sezonda bitirmenin baz hesaplamalara yol açtn ve düman edinmeden bunu becerebileceini düündüünü söyleyen Kohen röpörtajna, Edineceksem de yavrularm korumak için, bir anne gibi davranmam gerekir. Dayam yemesi gereken varsa atarm. Dizinin muazzam bir ekibi var. çok deiik bir standartta bu topraklarda çekilen bir dizi. Mert Baykal çok yetkin bir yönetmen. Ayn zamanda yapmcmz da çok iyi. Asla hakszlk etmek istemiyorum. diyerek devam etti.

Barollerinde birbirinden ünlü isimleri oluturan dizi geçtiimiz sezon Fi, bu sezon ise çi ismi ile izleyici karsna çkyordu... Ay Yapmn yapmcln üstlendii Ozan Güven, Serenay Sarkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büra Develi, Osman Sonant, Tülay Günal, Nehir Erdoan, Teoman Kumbaracba ve Jale Arkann barollerini paylat yapmn 4. bölümü 8 aralkta 5. bölümü 15inde, 6. bölümü ise 22 aralkta izleyicileriyle buluacak

Fi, Azra Kohen isimli yazarn Fi, çi ve Pi isimli eserlerinden uyarlanan bir Türk psikolojik gerilim internet dizisi. 12 bölüm süren birinci sezon puhutv üzerinde 31 Mart 2017 tarihinde yaynlanmaya balad ve 16 Haziran 2017 tarihinde sona erdi. Romanlar, senaryosuna Nükhet Bçakçnn uyarlad dizinin yapmcln Ay Yapm, yönetmenliini Mert Baykal üstlenmi olup barollerini Ozan Güven, Serenay Sarkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büra Develi, Tülay Günal ve Osman Sonant paylamaktadr. kinci sezonun ise 9 Kasm 2017de balad.

Birinci sezonda psikiyatr olan Can Manayn hayat anlatlmaktadr. Manay, hem üniversitede psikoloji dersleri vermekte, hem de kendi televizyon programnda terapi yapmaktadr. ans eseri karlat Duruya ak olur ama Durunun Deniz adnda sevgilisi vardr. Ayrca ders verdii okuldaki Bilge isimli örencisinin iyi bir psikolog olacana inanmakta ve onun snrlarn zorlamaktadr. Öte yandan Özge Egeli isimli bir muhabir Can Manayn kirli geçmiini ortaya çkarma konusunda kararldr.

Dizi, ikinci sezonu da tamamland zaman her hafta ikier bölüm olmak üzere Mart-Haziran 2018 tarihlerinde televizyonda Show TVkanalnda yaynlanacaktr.

F KÜNYES

Can Manay (Ozan Güven), ülkenin en önde gelen psikiyatristi ve ayn zamanda en çok izlenen televizyon programnn sunucusudur. Normal bir hayat olan Can Manay, Duru ile tantnda ona kar saplantl bir ak beslemeye balar. Artk Durunun hayatn uzaktan izlemeye balar.

Duru Durulay (Serenay Sarkaya), bir konservatuvar örencisidir ve tek hayali dans etmek, sahnede var olmaktr. Dizinin karakterlerinden birisi olan Deniz ile romantik bir ilikisi vardr. Henüz okulu bitmeden Can Manayn New Yorke gönderdii dans videosu ile New York Academy seçmelerine kabul edildi.Pastel tonlardaki giysileri ve sade taklaryla güçlü bir stile sahip.

Deniz (Mehmet Günsür), üniversite hocas ve dans gösterileri hazrlayan bir kompozitördür. Ak olduu kadn Duru ile birlikte yaamaktadr.

Özge Egeli (Berrak Tüzünataç), Can Manay ile ilgili gerçekleri ortaya çkartmaya çalan bir gazeteci ve ayn zamanda inatç ve güçlü bir kadndr. Can Manayn gerçeklerini ortaya çkarma istei asistanln yapt gazetecinin geçirdii kaza sonras gerçekleir, Ecinseldir,] fakat buna ramen ilerleyen bölümlerde Sadka kar olan hisleri artmtr. Kyafet seçiminden daha önemli eylere zaman harcamas gerektiini düündüü için giydii giysiler hep günlüktür.

Bilge Görgün (Büra Develi), Can Manayn üniversitedeki psikoloji snfndan çok baarl bir örencidir. Pek sosyal birisi deil, çekingendir. Zeka gerilii olan bir kardei ve babasyla birlikte fakir bir hayat sürmekte, okulundaki bursunu korumak için ise her eyi yapmay kafasna koymu cesur biridir.

Eti (Tülay Günal), Can Manayn doktoru ve geçmiini bilen kadn

Sadk Murat Kolhan (Osman Sonant), ünlü bir medya irketinin patronu. çou kii Can Manay ile ikisini dost olarak bilmekte, ama aslnda Can, sahip olduu eski kars Yldzn dosyalar ile Sadk tehdit etmekteydi. Sadk ise Can Manay ile ilgili gerçekleri ortaya çkarmak amacyla Özgeyi tutmutur.

Ana Sayfaya Git