Sedat Kapurtu namı değer Çılgın Sedat engelli oğluna saldırının hesabını soracak

Survivor 2017'ye katıması akabinde adından sıklıkla bahsettiren Çılgın Sedat'ı oğlu hakkında geçtiğimiz gün yapılan yorumlar ve kendisinin de verdiği cevap herkesi üzdü. Engelli oğşu ile adeta dalga geçilircesine yapılan yorum sonrasında Çılgın Sedat'ta paylaşımda bulundu.

Haberler 04.07.2017 - 02:04 Son Güncelleme : 04.07.2017 - 02:18

Survivor 2017ye katmas akabinde adndan sklkla bahsettiren çlgn Sedat olu hakknda geçtiimiz gün yaplan yorumlar ve kendisinin de verdii cevap herkesi üzdü. Engelli ou ile adeta dalga geçilircesine yaplan yorum sonrasnda çlgn Sedatta paylamda bulundu.

çlgn Sedat, yorumu yapan kiiye sert sözlerle cevap verirken, adalet önünde hesap soracan söyledi.

te çlgn Sedatn o açklamas

Takipçisinin çirkin sözlerini bir bir ifa eden çlgn Sedat fotorafn altna u notu dütü: Bir insan bunu yazar m be? Vicdansz erefini yitirmi sen adamsan ya da kadnsan yürein var ise karmda söyleyeceksin bunu ama yarg var. Ben de Sraçma eref namus sözü seni buldurup da adalet önünde hesabn sordurmazsam adam degilim. Okuyan dostlar Allah rzas için birkaç kiisiniz aradan reklam yapma diyen sizin de Allah kitap korkunuz vicdannz varsa vazgeçin b.k atmaktan artk evladyla reklam yapan da var ise RABBM sorsun ona inallah imdi sizlerin de vicdanna brakyorum bu erefsizi bulun hepinizden Allah raz olsun.

çILGIN SEDAT HAKKINDA

çlgn Sedat olarak tannan Sedat Kapurtu aslen Sivasldr. 16-17 yalarndayken mahalle arasnda futbol oynayarak spora yönelen Sedat Kapurtunn kardei Vedat Kapurtu (d.1978) da futbolla ilgilenmektedir. Futbol kariyerine nokta koyarak müzik alannda çalmalar yapan Sedat Kapurtunun kardei ise profesyonel futbolcu olarak kalecilik yapmaya devam etmektedir.

Sedat Kapurtu, 4 sene Kadköy Halk Eitim merkezinde eitim aldktan sonra an bölümü okudu. Tar ve Cümbü çalmaya balayan Sedat Kapurtuya 17 yanda hocas cümbü hediye etmitir. Hocasnn ayn yl vefat etmesinin ardndan evlatlar, cümbüü babamzdan yadigar diyerek almlardr. çok iyi bir cümbü ustas olabilecekken yaad bu durumun ardndan Sedat Kapurtu sazna küsmü bu tarihin ardndan cümbüü eline hiç almamtr. yi bir müzik kulana sahip olan çlgn Sedat, balama, davul, bateri, klavye, kanun çalabilmektedir.

Müzik alanndaki youn temposunun yan sra spordan da geri durmayan çlgn Sedat, yllarca karate, kickbox, teakwando sporu ile ilgilenmeyi sürdürmütür. 1 Eylül 2008 tarihinde Zeytinburnusporda profesyonel futbolculua balamtr. 1 Temmuz 2011 tarihine kadar devam ettikten sonra futbola veda eden çlgn Sedat, 2 sene Zeytinburnunda 3 sene de amatör olarak sürdürdüü futbol hayatn noktalad. çlgn Sedat, ayn zamanda Muaythai hakemlii de yapmaktadr.

Küçük yata katld ses yarmasnda ikinci olan çlgn Sedat, kuaförlükten futbola, futboldan arkcla, arkclktan smackdowna birçok meziyeti olan bir isimdir.

çlgn Sedat, 2005 ylnda Özlem Kapurtu ile evlendi. Siraç (d.2006) adnda bir engelli ve Yaz Kapurtu adnda 2 olu vardr.

2014 ylnda çlgn Sedat le çlgn Show adnda her pazartesi ekranlarda yer ald.

2015 ylnda ei Özlem Kapurtu ile beraber sunuculuunu lker Ayrkn yapt Ben Bilmem Eim Bilir yarmasna katld.

çlgn Sedat, 2016 ylnda Mersinde Club çlgn ad ile bir elence mekan açmtr. Yaklak 6 ay önce açt bu yer 11 Ekim 2016 tarihinde çkan bir yangn neticesinde kül olmutur.

Ana Sayfaya Git