Şehide anne ve babanın selamı

Muğla'da şehit polis için tören; anne ve babası selam durdu

Haberler 18.06.2021 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mulann Bodrum ilçesinde, silah kaçakçlar ile çkan çatmada ar yaralanan ve kaldrld hastanede ehit olan polis memuru Ercan Yangözün (26) cenazesi, Mula l Emniyet Müdürlüü bahçesindeki törenin ardndan, topraa verilmek üzere memleketi Denizlinin Buldan ilçesine gönderildi. Törende ehidin babas ahin Yangöz ve annesi Nursel Yangöz, oullarn polis selamyla uurlad.

Mula l Emniyeti Kaçakçlk ve Organize Suçlarla ube Müdürlüü (KOM) Bodrum Grup Amirlii ekipleri, baz üphelilerin suç örgütlerine silah satmak için Bodrumda olduu istihbaratna ulat. Operasyon için harekete geçen ekipler üphelilerin kald Ortakent Mahallesi Giritli Sokak üzerindeki villaya, dün saat 17.30 sralarnda operasyon düzenledi. Operasyon srasnda üpheliler ile polis arasnda silahl çatma çkt.

çatmada 2 polis memuru yaralanrken, 4 üpheli etkisiz hale getirilip, gözaltna alnd. hbar üzerine bölgeye ulaan salk ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yaplan yaral polislerden durumu ar olan, Ercan Yangöz özel bir hastaneye, Abdülkadir Doan (30) ise Bodrum Devlet Hastanesine kaldrld. Doktorlarn müdahalesine ramen bekar, 6 yllk polis memuru Yangöz ehit oldu. Doann ise hayati tehlikesinin bulunmad örenildi. Gözaltna alnan 4 üphelinin emniyetteki ilemleri sürüyor.

POLS SELAMI VERDLER

ehit polis memuru Ercan Yangöz için Mula l Emniyet Müdürlüünde tören düzenlendi. Törende özgeçmii okunan ehit polis memuru Ercan Yangöz için sayg duruunda bulunuldu. Sayg duruu srasnda ayakta durmakta güçlük çeken baba ahin Yangöz ve anne Nursel Yangöz, polis selam verdi. Mula l Müftüsü Adnan Uur tarafndan yaplan duann ardndan Yangözün Türk bayrana sarl tabutu, cenaze aracna konulup, polis eskortu eliinde Denizlinin Buldan ilçesine götürüldü. ehidin na burada topraa verildi.

Ana Sayfaya Git