Şehidin cenaze namazını ağabeyi kıldırdı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde çığ düşmesi sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ali Özdemir (28), memleketi Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenaze namazını şehidin imam ağabeyi İlyas Özdemir kıldırdı.

Haberler 30.12.2020 - 01:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Göksun Devlet Hastanesi morgundan öle saatlerinde alnan ehit Ali Özdemirin naa, ilk olarak çalayan Mahallesindeki baba ocana götürüldü. Bayram ve Kamer Özdemir çiftinin 4ü kz 6 çocuundan en küçüü olan Ali Özdemirin cenazesi, dua edilip, helallik alnmasnn ardndan çalayan Mezarlna getirildi.

Burada düzenlenen törene ehidin ailesi, Kahramanmara Valisi Ömer Faruk Cokun, milletvekilleri, Garnizon Komutan Tugeneral Mehmet Emin Terziolu, Büyükehir Belediye Bakan Hayrettin Güngör, l Jandarma Komutan Albay Numan Öksüz, l Emniyet Müdürü Salim Cebelolu, Göksun Belediye Bakan Hüseyin Cokun Aydn, askeri ve mülki erkan katld. l Müftüsü Celal Sürgeç, helallik istedikten sonra cenaze namazn ehidin imam aabeyi lyas Özdemir kldrd.

5 yl önce TSKya giren ve bekar olan Özdemir, burada gözyalar arasnda topraa verildi.

YATAINA TÜRK BAYRAI ÖRTÜLDÜ

Öte yandan Ali Özdemirin silah arkadalar, ehidin koutaki yatana Türk bayra örttü. Yastna da Özdemirin fotorafn brakan ehidin arkadalarndan birisi de yatan banda Kuran- Kerim okudu.

Ana Sayfaya Git