Şehir şehir soyguna geziyor

Şehir şehir gezip yardım bahanesiyle yaşlıları soyan şüpheli Bingöl'de yakalandı

Haberler 01.12.2020 - 00:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yardm bahanesiyle daha önce Adyaman ve Siirtte yallar soyan, Bingölde de 3 kiiyi ayn yöntemle kandran üpheli polis tarafndan yakalanp tutukland.

Alnan bilgilere göre, Bingölde merkeze bal Yeniehir Mahallesinde yal bir ahsn koluna giren üpheli A.E., Amca Zekat kabul ediyor musun diyerek cebinden 3 bin 200 TL para çald.

YALILARI GÖZÜNE KESTYOR

Ayn üpheli daha sonra Bahçelievler Mahallesi Hürriyet Caddesinde yine bir vatandaa babam seni yukarda görmü sana yardm etmek istiyor bahanesiyle cebindeki 50 Euro ve 80 TL paray çald. Son olarak ayn ahs baka bir kiiyi de Senin pantolonun çok ince sana giysi yardm yapacam para vereceim bahanesiyle de 200 TL ve kredi kartlarn çald. Pe pee yaanan olaylarn l Emniyet Müdürlüüne bildirilmesi üzerine polis harekete geçti. Kentte çalma yapan polis üpheli A.Eyi tespit edip, Diyarbakra kaçaca srada Bingölün Genç ilçesinde yakalad.

Gözaltna alnan ve üzerinde paralar ele geçirilen üpheli sevk edildii adli makamlarca tutuklanarak Bingöl M Tipi Cezaevine gönderildi. Tutuklanan ahsn ayn yöntem ile Adyaman ve Siirtte de hrszlk yapt ve 4 dosyadan firari olarak arand belirlendi.

Ana Sayfaya Git