Şehit annesini dolandırdılar

Ağrı'da 1994 yılında şehit olan er Ahmet Oral'ın, Tekirdağ'ın Marmaraeğrelisi ilçesinde yaşayan annesi Semiha Oral'ı(73), telefonla 30 bin lira dolandıran 2 kişi, polis tarafından yakalandıktan sonra tutuklandı.

Haberler 17.04.2021 - 10:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Marmaraerelisi ilçesinde yaayan Semiha Oraln olu, er Ahmet Oral, Arda 1994 ylnda sürdürülen iç güvenlik operasyonunda ehit oldu. ehit annesini telefonla arayan bir kii Tekirda Emniyet Müdürü olduunu ve yannda da cumhuriyet savcsnn bulunduunu belirterek, olu Kemal Oraln banka hesaplarndan kredi çekildiini ve krmz bültenle arandn operasyon yapmak için para istedi. Panie kaplan Oral da bankada bulunan 30 bin liray dolandrcnn verdii hesaba gönderdi.

EHT ALEY DOLANDIRDILAR

Daha sonra dolandrldn anlayan Semiha Oral, polise giderek ikayette bulundu. l Emniyet Müdürlüü Asayi ube Müdürlüü Dolandrclk Büro Amirlii ekipleri yaptklar çalmada dolandrclarn smail Elmas (37) ve Cihan çakmar(30) olduunu belirleyerek stanbulda yakalad. Tekirdaa getirilen üpheliler emniyetteki ilemlerinin ardndan sevk edildii adliyede çkarldklar mahkemede tutukland.

Ana Sayfaya Git