Şehit Cevher'in adına kütüphane

Şehit Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher'in adına kurulan kütüphane açıldı

Haberler 30.10.2021 - 00:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hakkaride ehit l Emniyet Müdür Yardmcs Hasan Cevherin adnn verildii kütüphane törenle açld.

l Emniyet Müdürlüünce Balar Mahallesindeki Hac Salih en lkokulunun ikinci katnda kurulan kütüphanenin açlnda konuan Vali ve Belediye Bakan Vekili dris Akbyk, ehidin ailesi ve polis camiasna sabr diledi.

ehit Cevherin isminin kütüphanede ve kalplerde sonsuza kadar yaayacan belirten Akbyk, unlar kaydetti:

ADINA AçILAN KÜTÜPHANE

ehidimizin adna kütüphane yaplmas gerçekten çok anlaml. Emei geçen herkese teekkür ediyorum. Sayn Milli Eitim Bakanmzn balatt Kütüphanesiz Okul Kalmasn projesini biz de Hakkaride, 2 gün önce Yüksekovada bir ehit ailemizin yapt kütüphaneyle balattk. Bugün yine ehit emniyet müdürünün adn tayan kütüphaneyi de hizmete açarak projeye desteimiz devam ediyor. nallah Hakkaride en ksa zamanda kütüphanesiz okul kalmayacak.

Vali Akbyk, yaklak 4 bin kitap, bilgisayar, satranç takmlar, oyun setleri, çeitli sözlükler ve ansiklopediler ile ehit Cevherin fotoraf ve öz geçmiinin de bulunduu kütüphaneyi gezerek, çocuklarla sohbet etti. Açla, Adalet Komisyonu Bakan Cenk Özba, l Emniyet Müdürü Salavat Mete Pnar ve ei Göken Pnar, müdür yardmclar, kurum amirleri, polisler, okulun yöneticileri, öretmen ve örenciler katld.

Ana Sayfaya Git