Şehit eşinin kamuflajını giydi

Helallik alınması için baba evine götürülen şehit Uzman Çavuş Hüseyin Yırtıcı'nın yakınları tabut asarılıp feryat etti. Şehidin 6 ay önce evlendiği 1 aylık hamile eşi tabuta sarılıp öptü.

Haberler 06.10.2020 - 00:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Arnn Doubayazt ilçesi krsalnda gerçekletirilen Yldrm-3 Operasyonunda teröristlerle çkan çatmada ehit olan Uzman çavu Hüseyin Yrtcnn cenazesi memleketi Hatayn Erzin ilçesinde gözyalar arasnda topraa verildi.

4 Ekim Pazar günü Ar Da Hamiske mevkisinde gerçekletirilen Yldrm-3 Operasyoyunda bölücü terör örgütü mensuplar ile çatmada ehit düen Uzman çavu Hüseyin Yrtcnn naa, memleketi Hatayn Erzin ilçesine götürüldü.

EHDE GÖZYALARI SEL OLDU

ükrü Paa Mahallesi, Piyale Paa Sokaktaki baba ocana getirilen ehit için helallik alnd. ehidin annesi Abdi Yrtc, annesi Zeynep Yrtc ile kardeleri Fatih, Zeynep, Ali ve smail gözyalarna bouldu. ehidin 6 ay önce evlendii 1 aylk hamile ei tabuta sarlp öptüehidin naa, buradan törenin düzenlenecei Mahmutbey Mahallesindeki Mülümün Mezarlna götürüldü.Cenaze namazn Hatay l Müfütüsü Ömer Faruk Bilgilinin kldrmasnn ardndan ehidin naa gözyalar arasnda topraa verildi.Cenaze törenine çileri Bakan Yardmcs Mehmet Ersoy, Jandarma Genel Komutan Orgeneral Arif çetin, Hatay Valisi Rahmi Doan, Hatay Büyükehir Belediye Bakan Doç. Dr. Lütfü Sava ile milletvekilleri de katld.

Ana Sayfaya Git