Şehit polis için İstanbul Emniyeti'nde tören

Sultanbeyli’de kaçan aracı kovalarken TIR’a çarparak ağır yaralanan, kaldırıldığı hastanede de şehit düşen polis memuru Hüseyin Duman (24) için İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Törende Duman’ın annesi Sultan Duman ve 2 ay önce evlendiği Müge Duman ayakta durmakta güçlük çekti.

Haberler 13.05.2022 - 00:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sultanbeylide dün üphe üzerine bir arac kovalarken TIRn çarpt motosiklette bulunan polis memuru Hüseyin Duman, kaldrld hastanede ehit oldu. Hüseyin Duman için stanbul Emniyet Müdürlüünde tören düzenledi. Dumann Türk bayrana sarl naa, Kozlu Gasilhanesinden alndktan sonra Emniyet Müdürlüünün Vatan Caddesindeki yerlekesine getirildi. Burada ehit için sayg duruunda bulunuldu.

Törene, stanbul Valisi Ali Yerlikaya, stanbul Vali Yardmcs Mehmet Ali Özyiit, 1. Ordu Komutan Korgeneral Kemal Yeni, stanbul l Jandarma Komutan Tümgeneral Yusuf Kenan Topcu ve Sahil Güvenlik Marmara ve Boazlar Bölge Komutan Tuamiral Tayfun Paaolu ile çok sayda emniyet müdürü ve ehidin mesai arkadalar katld.

Törende ehidin annesi Sultan Duman, babas Mustafa duman, ei Müge Duman ve ablas Aylin çelik taziyeleri kabul etti. Dumann ei Müge ile annesi Sultan Duman ayakta durmakta güçlük çekti. Gözyalarna boulan aileyi, ehidin mesai arkadalar teselli etti.

stanbul Emniyet Müdürü Zafer Akta, törende stanbul polisi olarak imdiye kadar olduu gibi bundan sonra da vatandan huzur ve güvenliini salamakta, terör ve uyuturucu ile mücadele bata olmak üzere gelecei tehdit eden tüm konularda canla bala mücadelelerini sürdürmekte kararl olduklarn ifade etti.

Ana Sayfaya Git