Şehit polis memuru Fethi Sekin, mezarı başında anıldı

İzmir Adliyesi'ne yönelik terör saldırısını önleyen, ancak kendisi de çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Fethi Sekin (44), olayın 4'üncü yıl dönümünde, memleketi Elazığ'ın Baskil ilçesindeki mezarı başında anıldı.

Haberler 06.01.2021 - 06:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

zmir Adliyesine yönelik 5 Ocak 2017de PKKl teröristlerin düzenledii bombal ve uzun namlulu saldry önleyen, mermisi bitince teröristlerin açt atele ehit olan l Emniyet Müdürlüü Trafik Denetleme ubesinde motosikletli ahinler Timinde görevli Fethi Sekin, olayn 4üncü yl dönümünde memleketi Elazn Baskil ilçesi Doanck köyündeki mezar banda anld. Anma programna Vali Erkaya Yrk, Elaz Belediye Bakan ahin erifoullar, l Jandarma Komutan Albay Ali Yldz, l Emniyet Müdürü Celal Sel, siyasi parti temsilcileri, vatandalar ve Fethi Sekinin yaknlar katld. Yaplan konumalarn ardndan Kuran- Kerim okunarak, l Müftüsü Selami Aydn tarafndan dua edildi, mezara karanfil brakld. ehit Sekinin babas Mehmet Zeki Sekin rahatszl nedeniyle törene katlamad. Baskil Belediyesi Fethi Sekin Salonundaki mevlidin ardndan program sona erdi.

YEENM çOK NEEL BR NSANDI

ehit Fethi Sekinin days Hikmet Kürüm, yeeninin hogörülü ve neeli bir yaps olduunu belirterek, Her ortamda kendini sevdirebilen, vatanna, milletine bal bir ahsiyete sahipti. Yeenim her arkada ortamnda kendini sevdirebilecek ekilde espri yapard dedi.

Ana Sayfaya Git