Sele kapılarak hayatını kaybeden Duygu öğretmen toprağa verildi

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel sularına kapılarak hayatını kaybeden ve cenazesi Sinop'un Gerze ilçesinde bulunan anaokul öğretmeni Duygu Çelikel (28), düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çelikel'in adının görev yaptığı okula verilmesi için talimat verdi.

Haberler 21.08.2021 - 04:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kastamonuda 11 Austosta etkili olan iddetli ya sonras meydana gelen sel Abana, Azdavay, çatalzeytin, Pnarba, Bozkurt, Cide, nebolu ve Küre ilçelerinde ykma neden oldu. Bozkurt Anaokulunda öretmen olan Duygu çelikel yükselen sel sularna kaplarak kayboldu. çelikelin cansz bedeni, ekiplerin uzun süren çalmas sonras dün Sinopun Gerze ilçesi açklarnda bulundu.

Duygu çelikel için bugün nebolu ilçesi Dibek köyünde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye çileri Bakan Süleyman Soylu ile Kastamonu Valisi Avni çakr da katld. Topraa verilen Duygu çelikelin duasn çileri Bakan Süleyman Soylu yaptrd. Ardndan aileye taziye ziyaretinde bulunan Bakan Soylu, çelikelin çalt okula adnn verilmesi yönündeki talebi yerinde bularak, Vali Avni çakra talimatta bulundu.

Ana Sayfaya Git