Selfie çılgınlığı! Vagon üzerinde selfie çektiren kişi akıma kapıldı

Bir selfie havası tüm dünyayı kasıp kavururke zaman zaman hayata mal olabilecek selfie çılgınlıkları ile karşılaşmaktayız. Öyle ki vagon üzerinde selfie yapmak isteyen bir kişinin elektrik akımına kapıldığı öğrenildi.

Haberler 15.08.2017 - 00:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bir selfie havas tüm dünyay kasp kavururke zaman zaman hayata mal olabilecek selfie çlgnlklar ile karlamaktayz. Öyle ki vagon üzerinde selfie yapmak isteyen bir kiinin elektrik akmna kapld örenildi. ADAPAZARI Tren Garnda vagonun üzerine çkarak selfie yapmak isteyen 18 yandaki Birbey Kurt akma kapld. Yaralanan Birbey Kurt tedavi altna alnd.

Olay saat 20.30 sralarnda, Adapazar Tren Garnda meydana geldi. Tren garnda dolaan Birbey Kurt selfie yapmak için park halindeki vagonun üzerine çkt. Birbey Kurt, fotoraf çekildii srada vagonun üzerinden geçen elektrik tellerine 1 metre kadar yaklanca 25 kilovolt elektrik akmna kapld. Birbey Kurtun çln duyan çevredekilerin ihbar üzerine olay yerine itfaiye, salk ve polis ekipleri sevk edildi. Vagonlarn üzerinde kalan genç itfaiye ekipleri tarafndan indirildi. 112 Acil ekiplerinin müdahale ettii srada ac içinde kvrann Kurt, Acyor, brakn beni, dokunmayn. ikayet edeceim diyerek feryat etti. Vücudunda yanklar oluan Birbey Kurt kaldrld Sakarya Eitim ve Aratrma Hastanesinde tedavi altna alnd. SEDA ekipleri vagon üzerinde inceleme yaparken, polis olayla ilgili soruturma balatt.

Ana Sayfaya Git